buy facebook likes

Team TNT

1. March 2013 - admin

Nyheter

Sprinthelg i Borås med TNT

16. November 2018 - Steinar Eastwood

TNT har hatt som tradisjon i flere år å dra på høsttur til Sverige, og da til Daladubbeln i Falun. I år ville vi prøve ut noe nytt og forrige helg satte vi derfor kursen mot Borås og O-Event. O-Event er en stor orienteringsfest hvor mange svenske og noen norske klubber samles for en skikkelig artig sesongavslutning med sprint-orientering på programmet.

Les mer…

Damene nummer sju på 10Mila!

1. May 2018 - Mathias Benjaminsen

Damenes førstelag løp i helgen inn til sjuendeplass og ny klubbrekord i 10Mila. Herrenes førstelag løp inn til en 32. plass. Det var rundt 50 lillomarkinger i sving på forskjellig vis på helgens 10Mila, de fleste fikk seg en tur ut men noen var også støtteapparat. Stor takk til Per Øyvind og Sport8 for nok et år med fantastisk telt og oppvartning!

Les mer…

10MILA BILDESPESIAL!

1. May 2018 - Mathias Benjaminsen

Det ble tatt mye bilder under helgens 10Mila. Her kan du finne bilder fra Dorthe, Steinar, JensO og Mathias. Til sammen er det over 360 bilder i litt tilfeldig rekkefølge. Om du vil lagre noen av bildene for deg selv kan du høyreklikke og velge “Åpne i ny fane” på desktop, eller holde inn og “Åpne i ny fane” på mobil.
Les mer…

100 stykker på Kick Off

26. April 2018 - Mathias Benjaminsen

Både store og små var samlet på Lill-o-stua for Kick Off på onsdag. Til sammen var over 100 stykker innom treningen hvor Gaupene hadde sin oppstart. For alle andre var det løyper for alle nivåer og selvfølgelig pølser, saft og vaffelsalg med miljøgruppa og veterangruppa.

Les mer…

Etter påsken begynner TNT treningene

24. March 2018 - Mathias Benjaminsen

Etter påske starter orienteringssesongen for alvor for ungdomsgruppa vår TNT, selv om skogen fortsatt er full av snø 🙂 Så her kommer litt info om årets planer.

Les mer…

Ski-o treff på Sjusjøen

11. January 2018 - Mathias Benjaminsen

I helgen var det en stor gjeng med Lillomarkinger som dro til fjells. På programmet sto ski-o treff på Sjusjøen. Helgen besto av mellomdistanse og nattløp på lørdagen og langdistanse på søndagen.

Les mer…

Lillomarka til Nordjysk-2dagers

13. March 2017 - Terje Blindheim
Vi var en ung og spent gjeng på 21 stykker som trakk sørover i helgen for å finne helt snøfrie forhold og teste oss mot 1700 andre løpere fra Danmark, Norge og Sverige under Nord-Jysk 2 dagers. Den “nye” TNT-gruppa var godt representert med 9 løpere rundt 12 år, og sammen med fire juniorer, foreldre og lokalguide Dorthe sjekket vi inn på Skallerup Klit feriesenter med alle fasiliteter etter ferjetur fra Oslo. Det ble treningsøkt i relevant terreng, badeøkt og tidlig taco-fredag før nattorientering fredag kveld.

Les mer…

Daladubbeln 2015

26. October 2015 - Terje Blindheim

Nok en opplevelsesrik tur til Falun og Daladubbeln ble gjennomført helgen 16-18. oktober. 25 gauper, TNTere, foreldre og trenere hadde en uforglemmelig opplevelse vel ledet av Mathias Benjaminsen som solid hærfører. Neste år håper vi på å fylle bussen helt opp.

IMG_0464 Les mer…

10mila lagene

7. May 2015 - Mathias Benjaminsen

10mia2014_Steinar

Det nærmer seg 10mila og vårens trening skal forvaltes i de svenske skoger. Lillomarka stiller med to herrelag, tre damelag og tre ungdomslag. En bred tropp som drar med buss på fredag morgen.

Les mer…

Velkommen til kick-off onsdag 8. april på Lill-o-stua 18.00

6. April 2015 - Mathias Benjaminsen

Vi starter denne onsdagen med å samle hele klubben. Og det blir et rikholdig program:

  • 4-5 km A-løype med en touch av spennede o-teknikk
  • 3 km B-løype
  • Tre løyper for Gaupene
  • Gratis grillpølse og saft til alle
  • Salg av kaffe og vafler ved Veteranklubben
  • Salg av o-utstyr ved Sport8
  • SJOKKSALG av Lillomarka-bekledning

Vel møtt til en flott start på o-sesongen.

Nye lave priser på vårt klubbtøy – 25-60% rabatt

Vi har nå flyttet alt klubbtøy til Lill-o-stua. Takk til Sport8 som i flere år har stått for salget og lageret av klubbtøyet.

Nå har Assaf og Line Bar-Nathan tatt over som draktansvarlige.

I samme slengen så har vi revidert prisene på klubbtøyet og satt de kraftig ned. Vi ønsker at våre medlemmer skal bruke vårt nyeste klubbtøy.

Tøyet kan kjøpes på tilstelninger på klubbhytta.

NB! Vi tar nå kun kjøp med kort (med forbehold om at alt funker som det skal fra 8. april)

Se vedlagte brosjyre.

Treningsplaner

Samtidig er også treningsplanene klare for april, mai og juni samt Gaupekalenderen. Der kan vi se at jubeleumsåret, lillomarka feirer 30 år, blir et fullpakket år. Vi håper å se deg på treninger og løp fremover.

To høydepunkter i starten av mai

15-stafetten lørdag 2. mai

Her håper vi igjen på å still med minst tre lag. Så gjør deg klar for å bli med på en morsom klubbstafett.

Tiomila 2015 8-10. mai

Bli med på en spennende klubbtur til Sverige. Vi reiser med buss fredag 8. mai.

Vi stiller med to ungdomslag, 2-3 damelag og 2 herrelag.

Du kan også følge den spennende stafetten live døgnet gjennom.