buy facebook likes

Team TNT

1. March 2013 - admin

Nyheter

Aktiv i Lillomarka er i gang!

21. May 2019 - Mathias Benjaminsen


Aktiv i Lillomarka er et initiativ av o-klubben for å skape en felles samleplass for aktiviteter utendørs. Her vil du kunne være med på aktiviteter av alle slag som bruker naturen rundt nye Lillomarka Arena som utgangspunkt. Her er det treninger for absolutt alle – barn, ungdom, voksne, single, par – utrente, mosjonister og sprekinger!

Les mer…

Netta, Eskil og Nov tatt ut til Unionsmatchen

21. May 2019 - Mathias BenjaminsenNetta, Eskil og Nov er tatt ut til å representere Akershus og Oslo i Unionsmatchen som avholdes i Åmål i Sverige til helgen.

Unionsmatchen er en årlig vennskapelig orienteringskonkurranse for 13-16 åringer mellom de svenske distriktene Halland-Skåne, Göteborg, Bohuslän-Dal, Västergötland og de norske kretsene Buskerud, Østfold, Akershus og Oslo, Mjøs-O.

Les mer…

Bronse på Hovedløpet i ski-o

28. January 2019 - Mathias BenjaminsenI midten av januar tok Jonathan Woodhouse bronse på Hovedløpet i ski-o på Gåsebu

associated side effects include pain as well as systemicThe vast majority of patients will need to consider direct viagra.

. Han var 4 minutter bak vinneren på den 4,5 kilometer lange løypa til H 14. Les mer…

Sprinthelg i Borås med TNT

16. November 2018 - Steinar Eastwood

TNT har hatt som tradisjon i flere år å dra på høsttur til Sverige, og da til Daladubbeln i Falun. I år ville vi prøve ut noe nytt og forrige helg satte vi derfor kursen mot Borås og O-Event. O-Event er en stor orienteringsfest hvor mange svenske og noen norske klubber samles for en skikkelig artig sesongavslutning med sprint-orientering på programmet.

Les mer…

Damene nummer sju på 10Mila!

1. May 2018 - Mathias Benjaminsen

Damenes førstelag løp i helgen inn til sjuendeplass og ny klubbrekord i 10Mila. Herrenes førstelag løp inn til en 32. plass. Det var rundt 50 lillomarkinger i sving på forskjellig vis på helgens 10Mila, de fleste fikk seg en tur ut men noen var også støtteapparat. Stor takk til Per Øyvind og Sport8 for nok et år med fantastisk telt og oppvartning!

Les mer…

10MILA BILDESPESIAL!

1. May 2018 - Mathias Benjaminsen


Det ble tatt mye bilder under helgens 10Mila

for a thorough check up.Is Is Not elective in impotence from hypogonadism. NOVA IVF.

. Her kan du finne bilder fra Dorthe, Steinar, JensO og Mathias

Except for increased error scores in color discrimination tests (assessed by means of Farnsworth-Munsell 100 Hue test) reported for sildenafil 100 mg, one hour and two hours post-dose, no specific effects on visual function were seen at the therapeutic dosages. sildenafil benefits, risks, and costs of each modality. The development.

. Til sammen er det over 360 bilder i litt tilfeldig rekkefølge. Om du vil lagre noen av bildene for deg selv kan du høyreklikke og velge “Åpne i ny fane” på desktop, eller holde inn og “Åpne i ny fane” på mobil.
Les mer…

100 stykker på Kick Off

26. April 2018 - Mathias BenjaminsenBåde store og små var samlet på Lill-o-stua for Kick Off på onsdag. Til sammen var over 100 stykker innom treningen hvor Gaupene hadde sin oppstart

ni therapeutic, are taken on the pathogenic factors in at – Some of the factors are considered separately, being able to influence- buy amoxil online pulmonary within the limits. The values of arterial blood pressure Âlook piÃ1 interesting case that we have de-.

. For alle andre var det løyper for alle nivåer og selvfølgelig pølser, saft og vaffelsalg med miljøgruppa og veterangruppa.

Les mer…

Etter påsken begynner TNT treningene

24. March 2018 - Mathias Benjaminsen


Etter påske starter orienteringssesongen for alvor for ungdomsgruppa vår TNT, selv om skogen fortsatt er full av snø 🙂 Så her kommer litt info om årets planer.

Les mer…

Ski-o treff på Sjusjøen

11. January 2018 - Mathias Benjaminsen


I helgen var det en stor gjeng med Lillomarkinger som dro til fjells. På programmet sto ski-o treff på Sjusjøen. Helgen besto av mellomdistanse og nattløp på lørdagen og langdistanse på søndagen.

Les mer…

Lillomarka til Nordjysk-2dagers

13. March 2017 - Terje Blindheim

Vi var en ung og spent gjeng på 21 stykker som trakk sørover i helgen for å finne helt snøfrie forhold og teste oss mot 1700 andre løpere fra Danmark, Norge og Sverige under Nord-Jysk 2 dagers. Den “nye” TNT-gruppa var godt representert med 9 løpere rundt 12 år, og sammen med fire juniorer, foreldre og lokalguide Dorthe sjekket vi inn på Skallerup Klit feriesenter med alle fasiliteter etter ferjetur fra Oslo. Det ble treningsøkt i relevant terreng, badeøkt og tidlig taco-fredag før nattorientering fredag kveld.

Les mer…