Rekruttene

Lillomarkas rekruttavdeling for 4-13 åringer

I et nøtteskall

Velkommen til rekruttene, Lillomarka orienteringslags treningsgruppe for de minste. Rekruttene består av barn fra 4-13 år med treninger fra april til oktober.

Lenger nede på siden er en liste over alle treninger og aktiviteter våren 2024. Programmet for høsten kommer senere, men vi regner med å starte den første uka skolen begynner og holde på til litt etter høstferien.

Spond er det viktigste verktøyet for å gi beskjeder, og til alle arrangementer er det en kartreferanse så man finner fram.  Dette er link for å legge barnet inn i rekruttgruppen i Spond: https://group.spond.com/PZHZC. Her vil vi legge ut treninger og andre arrangementer som vi håper flere blir med på.

[ NOFs oversikt over karttegn  (enklere oversikt til bruk i skogen) ]

Sommerskole med kart, kompass og friluftsliv!

Våren 2024

 • 3. april: Oppmøte Ammerud skole
 • 10. april: Oppmøte Ammerud skole
 • 17. april: Oppmøte Ammerud skole
 • 24. april: Oppmøte Sandåsbanen
 • 8. mai: Oppmøte Sandåsbanen
 • 15. mai: Oppmøte Lillomarka Arena – under broa – foreldrekurs
 • 22. mai: Oppmøte Lillomarka Arena – under broa – foreldrekurs
 • 25.-26. mai: O-troll-leir for 10-12-åringer
 • 29. mai: Oppmøte Lillomarka Arena – under broa – foreldrekurs
 • 5. juni: Oppmøte Vesletjern, ved Apalløkka skole
 • 21.-23. juni: Klubbtur til Lillehammer
 • 24.-28. juli: Sommer-o-skole for barn fra 9 år

Gruppen med barn opp til og med 9 år må ha med en voksen. De har morsomme leker som lærer inn orienteringsteknikk, og så avslutter de med en enkel orienteringsløype i skogen.

Gruppen 10-12 år blir delt opp i mindre grupper og løper orienteringsløyper på sitt nivå, fulgt av en av ungdomstrenerne våre.

Vi arrangerer eget orienteringskurs for de voksne mens barna leker, hvor alle er velkomne!

Gruppen 13-16 år trener samme sted som rekruttene, så vi har tilgjengelig kart og løyper og treningsopplegg for alle nivåer!

Kontaktperson: Aase Mestad, Tlf. 932 48 310, E-post: rekrutt@lillomarka.no

 

IMG_3755

Viktige aktiviteter

Våren 2024

 • 25.-26. april: O-troll-samling for 10-12-åringer. Felles helg med Oppsal, Lillomarka, Bækkelaget, Ås og Nordre Follo. Bli kjent med o-barn fra andre klubber, så blir det enda gøyere å komme på løp!
 • 1. juni: Råtass-løp og 15-stafetten – På Råtassløpet løper 2-5 barn sammen og forsøker å finne så mange poster som mulig på en time. Mange morsomme poster. Fanger dere “Østmarkaulven”?
 • 12. juni: Vi legger treningen vår sammen med Andy Capp, uoffisielt klubbmesterskap for Lillomarka. Sosialt og hyggelig!
 • 21.-23. juni: Felles klubbtur til O-festivalen på Lillehammer, Norges største løp. Kanskje tar vi en tur i Hunderfossen etter løpet på lørdag?
 • 24.-28. juni: Sommerskole i Lillomarka Arena for barn fra 9 år.

Tour of Lillomarka (TOL)

Tour of Lillomarka er en glimrende mulighet for at barn og foreldre kan få prøvd ut O-løp på riktig nivå. Løpene går nesten hver mandag hele sesongen i vårt nærmiljø! Er du usikker orienteringsløper så si ifra til rekrutt-trenerne så vil vi sørge for at du kommer i gang i Tour of Lillomarka.

Tour of Lillomarka er gratis for medlemmer og her kan alle velge en løype på eget nivå. Mandagstouren er en fin måte for foreldre å sette seg mer inn i orienteringsidretten på en smidig måte. Som veileder for egne barn er dette en flott anledning til å bli bedre kjent med kart og kompass så du står bedre rustet til å møte barnas spørsmål og veiledningsbehov. Den viktigste grunnen til å være med er imidlertid at det er veldig gøy å finne poster i skogen! Trenger du skygge en mandag for å komme igang så si i fra! Vi håper at så mange som mulig av våre eldste rekrutter vil prioritere denne treningsøkten for å bli mer vant til å løpe orienteringsløp. Det er en god ballast å med seg inn i ungdomsgruppa. Se oversikt over TOL løp på aktivitetskalenderen og på treningsoversikten på denne siden.

 

 

Lillomarka treningstøy

Vi har nå fått inn masse nytt Lillomarka treningstøy også i barnestørrelser. Det vil bli mulighet til å kjøpe tøy på alle treninger fra Lillomarka Arena. Alle kjøp betales direkte på Vipps!

Trenings- og medlemsavgift

I Lillomarka O-klubb er det to typer avgifter. For alle som er med på fem eller flere treninger betaler rekruttene en treningsavgiften på kr 500,-. Denne sendes ut på høsten etter at sesongen er avsluttet. Avgiften dekker rekrutt-treninger og alle startkontingenter i løp.

Vi krever ikke medlemskontingent for det første året som rekrutt, men fra og med det andre året blir det automatisk sendt en faktura for medlemskontingent på kr 500,- for aktive medlemmer. Faktureringen skjer på slutten av sesongen. Se ellers hovedsiden for en full oversikt over familiemedlemskap m.m.

Nyheter

Klubbsamling på O-Festivalen – 21-23. juni 2024

29. February 2024 - Mathias Benjaminsen

Helgen 21-23. juni i sommer arrangeres Norges største o-løp, O-Festivalen, på Lillehammer/Sjusjøen. Vi satser på en felles klubbtur til løpene og klubben har booket 60 plasser på Birkebeineren Apartments i Lillehammer.

Les mer…

Oppmøtekart