Junior & Senior

Vi sprenger grenser

Velkommen til siden om junior- og seniorgruppen i Lillomarka OL.

Gruppa består av løpere fra 17-39 med jevnlige treninger året rundt, kun avbrutt av sommerferien og sesongslutt.

Om du er “mosjonist” og vil trene litt fordi du skal løpe 5-dagers i sommer, stafettløper som satser på 10mila og Jukola, eller satsende i verdenstoppen er Lillomarka klubben for deg.

Treningsplaner

Lillomarka bronse NM junior stafett 2013 (foto Harald Andresen)

Juniorer og seniorer i Lillomarka har et bredt opplegg av treninger.

I vinterhalvåret blir treningene stort sett styrt ut ifra snøforholdene. Til vanlig har vi innendørstrening på
mandager, med styrke og diverse andre øvelser. Torsdager er det intervalltrening på Bislett innendørsbane.

Når det blir bart i Oslo-området, har vi o-trening både onsdag og torsdag.
Med høyintensitets orientering på onsdag og rolig orientering på torsdag blir tilbudet variert.

I telleg er Oslo et flott område med mange flotte kart og løyper som stort
sett henger ute som kretstreninger hele sesongen.

Ved å løpe orientering for Lillomarka er det flere og varierte fordeler.

Et ungt og satsende miljø med plass til alle, er en setning som passer oss bra. Vi søker stadig forbedring både hva gjelder sosialt og resultat.

Med jevnlig oppdaterte kart, godt og dedikert støtteapparat og en fremadstormende gjeng har vi en god grobunn for fremtidig suksess. Lillomarka Orienteringslag ønsker å legge til rette for alle, og da også de som ønsker å legge ned den ekstra jobben som kreves for å bli skikkelig god. Som en hjelp på veien gir klubben ut stipender til satsende løpere ut ifra resultater og vilje.

Nyheter

Kongepokal på NM sprint i Bodø

13. May 2024 - Mathias Benjaminsen

Andrine tok sin andre kongepokal, og gull på knockout sprinten, på NM sprint i Bodø i helgen. Hun løp også inn til andreplass på den individuelle sprinten, kun to sekunder fra gullet. Og Eskil kom helt til finalen i NM knockout sprint sprint og ble nummer seks til slutt. Dermed var det en innholdsrik langhelg […]

Les mer…

Samlingstilbudet i Lillomarka O-lag er bredt med fokus på å forbedre de o-tekniske ferdighetene, men også å bygge en god sosial ramme.

Lillomarka boys on Jukola - medium

Treningssamlinger er fine arenaer for å skape tettere bånd og gode relasjoner i klubben. I januar inviteres det til samling for hele klubben på ski-O-treff. I februar drar vi på en ukes treningssamling til varmere strøk. I tillegg har vi dagssamlinger og kortere treningssamlinger gjennom vinteren hvor barmark og o-teknikk søkes. Sesongen innledes for de fleste med klubbtur og vårløp i Danmark og rundt påsketider drar vi ofte på samling til Sverige i 10mila-relevant terreng. I sesongen blir det klubbtur både til 10mila og Jukola, og i tillegg arrangeres det felles overnatting til store løp som f.eks O-festivalen og NM. Sesongen avsluttes til vanlig med tur til enten 25manna eller Smålandskavlen.