Sprinthelg i Borås med TNT

16. November 2018 - Steinar Eastwood

TNT har hatt som tradisjon i flere år å dra på høsttur til Sverige, og da til Daladubbeln i Falun. I år ville vi prøve ut noe nytt og forrige helg satte vi derfor kursen mot Borås og O-Event. O-Event er en stor orienteringsfest hvor mange svenske og noen norske klubber samles for en skikkelig artig sesongavslutning med sprint-orientering på programmet.

Vi kom fram fredag kveld og dro rett på natt-orientering med parkpreg. Litt småregn i høstmørket ga en spennende atmosfære for rundt 2000 deltagere og vi fikk en fin runde med målgang på en stor fotballarena i Borås. Her var det god service med dusjer og varm mat på arenaen
.

           

På en skole i nærheten ventet et klasserom på oss, hvor vi fikk en god natts søvn, samtidig som noen lærte at det kan gå hull på luftmadrasser uten at man merker det før neste dag… Lørdag var det downhill sprint på programmet. Etter en god frokost på skolen gikk vi i flokk opp på en høy ås i Borås hvor løypene så gikk på kryss og tvers i det bratte terrenget ned til den samme fotballarenaen i Borås. Mer krevende løyper denne dagen, og kjedelig å måtte klatre opp tilbake hvis man løp for langt. Men alle var enige om at downhill sprint var moro.

Resten av dagen gikk med til tur rundt i byen, middag på restaurant, bading og gotterishopping.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søndag var det nok en ny sprintvariant, nemlig ZOOrientering, eller sprint i en dyrehage. Fint sprint hvor farten var høy og man måtte følge godt med på kartet

(much more viagra pills revascularisation • Manage within the.

. Dessuten lett å bli distrahert når man løp forbi løver og flamingoer 🙂 Deretter gikk turen hjem igjen med buss sammen med hyggelige folk fra Kolbotn og Mjøs-O. Vi kommer definitivt tilbake neste år!