Eskil nummer sju på Hovedløpet

3. August 2020 - Mathias Benjaminsen

I helgen var det Hovedløpet, arrangert av Østmarka OK, med langdistanse fra SNØ og sprint i Lørenskog.

Lillomarkingene hadde litt utfordringer på langdistansen, men på sprinten slo de tilbake og Eskil var best med sjuendeplass i H15.

Langdistansen på Hovedløpet gikk fra det nye innendørs skianlegget; SNØ, rett ved Lørenskog stasjon og rett på andre siden av E6 fra Gjelleråsen

penetrated (entered) your partner? How long does cialis take to work? Local therapy include intracavernosal injection therapy,.

.

Løperne fikk servert noen krevende strekk i skrålia nord for Stovner, før de svingte inn i marka og til slutt kom tilbake til SNØ.

Lillomarka hadde seks løpere på start og Rasmus ble beste i H15 på 19. plass. Tett fulgt av de andre 15 åringene i klubben.

Dagen etter var det sprint med utgangspunkt i Lørenskog/Skårer. Her var det tett mellom postene og blokkene. Det taklet Eskil best med en flott syvende plass i H15 klassen. Rasmus var et minutt bak på en 12. plass. Alle våre 15 åringer var til slutt topp 21.

Nå er det O-Landsleiren for ungdommene med aktiviteter og treninger, noe som er et høydepunkt for ungdommene hvert år. Uheldig vis for Akershus og Oslo må deltagerene bo hjemme i år på grunn av COVID-19 situasjonene. Men både ledere i AOOK og Østmarka har klart å legge opp til mye sosiale sammenkomster selv under litt utfordrende rammer.

Bilder fra arrangøren og Steinar Eastwood!