Interkretskamp ble til kretskamp

4. October 2021 - Mathias Benjaminsen

Hvert år deltar Akershus og Oslo orienteringskrets (AOOK) på Interkretskamp eller Unionsmatch som det også er kjent som. Fire norske kretser og fire svenske er representert og dette er konkurranse for klassene H/D 13-14 og H/D 15-16 år. Hver krets kan stille med opp til 10 stykker i hver klasse, 40 totalt.

I år var det gledelig at 13 år gamle Boye Wangensteen klarte å kvalifisere seg som en av de ti beste i H13-14 årsklassen.

Dessverre fikk ikke svenskene være med i år, men konkurransen var stor fra de andre norske kretsene. På det individuell-løpet i helgen ble Boye nummer seks, noe som er veldig bra for en 13-åring i konkurranse med 14-åringer.

På stafetten dagen etter løp han andre etappe og hadde nest beste etappetid av alle på etappen.

Boye har også løpt bra hele sesongen. Du har kanskje sett han i toppen av både A og B-løypa på Tour of Lillomarka. Han har også vært topp 6 på alle Trimtex cup løp gjennom hele sesongen. Og var nummer 3 på avslutningen på Røverkollen for litt over en uke siden.