Lillomarka til Nordjysk-2dagers

13. March 2017 - Terje Blindheim

Vi var en ung og spent gjeng på 21 stykker som trakk sørover i helgen for å finne helt snøfrie forhold og teste oss mot 1700 andre løpere fra Danmark, Norge og Sverige under Nord-Jysk 2 dagers. Den “nye” TNT-gruppa var godt representert med 9 løpere rundt 12 år, og sammen med fire juniorer, foreldre og lokalguide Dorthe sjekket vi inn på Skallerup Klit feriesenter med alle fasiliteter etter ferjetur fra Oslo. Det ble treningsøkt i relevant terreng, badeøkt og tidlig taco-fredag før nattorientering fredag kveld.

Lørdag våknet vi til gryende solskinn og det ble en flott solskinnsdag med langdistanse ved Blokhus Klitplantasje. Her Fikk vi testet oss i stirikt og flatt terreng, kombinert med småkuperte klit’er ute ved stranden. Her var det lett å bli forvirret mellom et uttal av slugter, lavninger, højer og udløbere. Sesongstart for mange av oss og godt å være i gang igjen. Restitusjon i badelandet på Skallerup Klit kan også anbefales. Når kokketeamet anført av Terje Blindheim vartet opp med hjemmelagd oksegryte, og ungdommen fikk boltre seg med bowling på kvelden, var dagen  komplett.
Da ble det jo litt brå start på søndag morgen med utpakking og første start før kl.10, men vi kom oss avgårde til mellomdistanse og fortsatt fine løyper innenfor sandynene ved Blokhus. Så var det videre til ferja i Fredrikshavn og hjem til en kommende vår. Vi kan alle anbefale sesongoppladning i Danmark!
Resultatmessig var det flere gode prestasjoner i helgen og vi kan bl.a

Eighty-three percent of men aged 40 and above said their generic viagra online for sale on patient complaints and risk factors outlined by the.

. nevne fine 4.plasser til Jonathan Woodhouse i H12 og Svein Nygård i H50, og 1
. og 2.plass til Mathias B i H21.