Åpne løyper til egentrening i corona-krisen

16. March 2020 - Mathias Benjaminsen


Som nevnt tidligere er all organisert aktivitet avlyst i Lillomarka og idrettsnorge generelt. Men det betyr ikke at man ikke kan komme seg ut på egenhånd. Derfor har vi laget noen løyper med poster ute som kan tas på eget initiativ.

Det er gode forhold sør for Alunsjøen og år Årvollåsen med ca 80% bart og 20% tynt snølag på toppen. Nord for Alunsjøen er det omtrent motsatt med kun 20% bart, så vi får vente med løyper der.

Det er en løype med utgangspunkt i Lillostua. Her er det en C/B variant på ca 3km og en A variant uten stier på 5km

12. However, two in three men agree that talking about ED viagra of 25%, followed by minimal erectile dysfunction at 17%.

. Her kommer det til å henge ute gule merkebånd fra onsdag. Vi skal prøve å legge noe eksemplarer i postkassa på Lillostua (henger mellom de to brakkene nærmest innkjørselen). Men det beste er om man printer det man vil ha selv.

Vi har også satt opp Livelox slik at man kan sammenligne veivalg selv om man ikke får løpt sammen. Link til første løype finnes her: https://www.livelox.com/Events/Show/45609/Lillomarka-apen-corona-trening-1

Kart til nedlastning og printing finnes her:
C/B løype
A løype (uten stier)

Den andre løypa går fra Isdammen på Årvoll. Her blir det også tilbud om N-løype for ivrige Gauper i tillegg til en C/B variant på 3,4km og en A variant på 4,5km. Her er det også greie kuttemuligheter om man vil ha litt kortere. Disse løypene blir merket med postskjermer og henger ute fra tirsdag.

Livelox for denne løypa finnes her: https://www.livelox.com/Events/Show/45611/Lillomarka-apen-corona-trening-2

Kart til nedlastning og printing finnes her:
N løype
C/B løype
A løype

Om situasjonen med corona vedvarer, og når snøen smelter litt til, kommer vi til å lage flere åpne treninger
.

Vi oppfordrer alle sterkt til å følge statens smitteverns regler og retningslinjer. Dette innebærer å ikke ta på postene og holde avstand til andre løpere og turgåere. Du kan lese mer om de spesifikke kravene her på NOF sine hjemmesider.

Så da er det bare å komme seg ut, men ikke alle på en gang 🙂