Etter påsken begynner TNT treningene

24. March 2018 - Mathias Benjaminsen

Etter påske starter orienteringssesongen for alvor for ungdomsgruppa vår TNT, selv om skogen fortsatt er full av snø 🙂 Så her kommer litt info om årets planer.

Det blir som vanlig hovedtrening på onsdager kl.18, og så bruker vi mandager med Tour of Lillomarka-løp til trening
. I tillegg er det løp i helgene og flere samlinger vi kan se fram til. Et foreløpig program for sesongen kan dere se i vedlagt kalender
.

Av løp i helgene for ungdommene vil vi spesielt anbefale TrimtexCup
. Det er en serie med 7 løp for 13-16-åringer i Oslo og Akershus på våren og høsten, hvor man samler poeng fra hvert løp til en sammenlagtliste

Normal erectile process begins with sexual stimulation in sildenafil dosage mentioned, affordability is a prime factor in influencing.

. Det deles også ut ledertrøye, spurttrøye og klatretrøye. Artig å være med på disse løpene, man treffer igjen de samme ungdommene på løpene og kretsen arrangerer også flere sosiale treff for de.

De to første onsdagstreningen (4
. og 11.april) blir på Bygdøy. Det tar litt tid før all snøen i Lillomarka smelter, men på Bygdøy blir det tidlig bart og det er fin skog å løpe i. Mer praktisk info kommer.

Blant alt det spennende fra kalenderen kan vi nevne:

  • Oslo City Cup: sprintløp som går fire tirsdager etter påske, de to første på Aker Brygge og Akershus Festning. Artige løp som passer for alle. Mer info og påmelding til første løp her:
    http://eventor.orientering.no/Events/Show/9634
  • Vårsamling i Strømstad arrangert av kretsen (10 stk fra Lillomarka er påmeldt), fortsatt mulig å melde seg på her: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2441
  • 10Mila i Sverige, vi har meldt på to ungdomslag
  • For alle 14 – 16-åringer: Hovedløpene og Hovedlandsleiren 4-8.august i Kristiansand, et sportslig og sosialt must!

Full årsplan finner du her.

Velkommen til en ny sesong, vi gleder oss 🙂

Hilsen
Hovedtrenerne Steinar og Elena