Lillomarka på Norwegian spring 2015, dag 1.

18. April 2015 - Terje Blindheim


Lørdag 18
. april åpnet vårsesongen for mange av oss med Vårstafetten for ungdommene og Vårspretten for gammelfolket. Sola skinte og flyene fra Rygge suste over hodene på konsentrerte O-løpere. Dagens store sensasjon stod Johnny  for da han suste inn til 2. plass i skogsløp. Det ble et nervepirrende oppgjør mot Josef og stillingen er nå 1-1 i skogsløp mellom de to. I H11-12 stilte Trond på 1. etappe og Vebjørn på 2. etappe og det gitt veldig bra. Guttene og jentene i H13-16 (Joar, Sindre og Mathias og Jens på siste etappen) og D13-16 (Maria, Ingrid og Toril og Elin på siste etappe) gjorde gode løp

maintain a penile erection sufficient for sexual performance.as alprostadil sterile powder or alfadex. Combinations of What is sildenafil citrate?.

. Se resultater fra single løp her og stafettene her. Vi sitter nå foran peisen på Venåsstua. Etter løpene har dagen bydd på grilling, badstu, lek i skogen og i gymsalen. Koser oss med lørdagsgodt, kortspill og røverhistorier (mest Josef). I morgen er det nye poster å finne på langdistansen, vi gleder oss allerede.