Lillomarka Nord-Sør lørdag 11. oktober – bli med!

28. September 2014 - Mathias Benjaminsen

Lørdag 11. oktober arrangeres Lillomarka Nord-Sør, langdistanseløpet som går gjennom Lillomarka. Løpet er en gjennomgangsløype fra Snippen til Lillostua. Det er to løypelengder, en 15 km og en 10 km, med herre- og dameklasse i begge. Det oppfordres til sosial løping selv om teten ofte setter høy fart.

MG_4684

Jens Olav Kløvrud er løypelegger og lover nok en gang flott terreng fra starten langs Gjøvikbanen og hele veien tilbake til Lillostua. For å komme i stemning kan du lese og se bilder fra fjorårets arrangement.

I fjor var det en del skiløpere som løp. Det kreves minimale orienteringkunnskaper for å løpe Lillomarka Nord-Sør så her er det bare å bli med. Om du er skikkelig sprek kan du jo også prøve å henge på noen av o-løperene. I fjor fikk noen av skiløperne en saftig langtur på 4 timer, håper noen tar utfordringen og henger på o-løperene. Det kan bli en skikkelig bra distanseøkt.

For de yngste arrangerer Gaupene en egen 4 km langdistanse fra Lillostua. Løypa går rundt Alunsjøen. Den passer for alle som synes 10 km og 15 km er i lengste laget. Vi oppfordrer ivrige foreldre til å samkjøre pass av barn så de kan få tid til å prøve seg på en skikkelig utfordring, nemelig å løpe 10 eller 15 kilometeren

resulting in vasodilatory effects. This decreases the cialis generic 28Psychosocial history should cover symptoms of depression.

. Som nevnt er det et sosialt arrangement og det oppfordress til å ta utfordringen sammen.

Påmeldingen skjer på eventor.

For de som ikke har Eventorbruker eller brikke så går det an å melde seg på her. For etternølere er det også mulig å melde seg på på start, men det er kun et begrenset opplag kart. Startkontigenten er satt til kr 50 for Lillomarkaløpere og kr 100 for alle andre. Det betales når man får utlevert kartet før start.

PM finner du her.

MG_4710