Lill-O-Dilten 2024 i gang for fullt

15. April 2024 - Mathias Benjaminsen

Turorienteringen vår Lill-O-Dilten er i gang for fullt. Det begynner å smelte bra i marka nå og flere og flere av postene er satt ut. De fleste postene i randsonen av marka er nå satt ut med poster på Grefsenkollen, Årvollåsen, Alunsjøen og Røverkollen. I tillegg er Mini-O-Dilten satt ut på Hestejordene og Breisjøhøgda.

Vi har også 13 eksklusive poster på Bygdøy hvor du kan oppleve den fantastiske Kongeskogen i full blomst om dagen. Bygdøy er det første stedet i Oslo hvor våren har sitt inntog og blåveisen stikker frem. Du kan også spar postene til sommeren og kombiner turen med et sjøbad på Huk eller Paradisbukta. Postene står ute hele sesongen.

I samarbeid med Stolpejakten i Groruddalen har vi også 15 poster ute i en flott tur rundt på Ammerud og Grorud.

Salg av konvolutter finner du på våre vanlige utsalgssteder: Esso Kalbakken, Norli Grorud, Milslukern Ullevål, Lilloseter markastue og Linderudkollen markastue.

Du finner oss også i Tur-o appen som lar deg se kart, kjøpe turer, registrere poster og mye mer rett i appen. Du kan også kjøpe turer kjapt og enkelt i hele Norge, perfekt for norgesferie eller en trimtur på jobbreise.

Nytt i år er at du i papirutgaven vil finne to unike konvoluttkoder, ikke bare én som tidligere. Konvoluttkodene gir deg tilgang til kartene på nett og i appen, samt tilgang til digitalt klippekort.

Du finner alle turene digitalt på turorientering.no, samt fortløpende info om hvilket poster som er satt ut: https://www.turorientering.no/next/orienteering/organizer/415

God tur, vi gleder oss til nye sesong!