Klubbsamling på O-Festivalen – 21-23. juni 2024

29. February 2024 - Mathias Benjaminsen

Helgen 21-23. juni i sommer arrangeres Norges største o-løp, O-Festivalen, på Lillehammer/Sjusjøen. Vi satser på en felles klubbtur til løpene og klubben har booket 60 plasser på Birkebeineren Apartments i Lillehammer.

Meld deg på overnatting her: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5570
NB! Frist for påmelding er 15. april

O-Festivalen i 2024 starter med sprint i Lillehammer sentrum fredag 21. juni. Da har vi gangvei fra overnattingsstedet og kan i ro og fred sjekke inn i forkant av løpene. Eventuelt i etterkant hvis du ankommer direkte til løpene.

Lørdag og søndag er det mellom- og langdistanse fra Natrudstilen arena på Sjusjøen. Det er ca 25 minutters kjøring fra Lillehammer.

På lørdag er det selvsagt også det populære Råtassløpet for de yngste.

Lørdag ettermiddag blir det muligens felles middag på hotellet vårt, eller man kan bruke ettermiddagen på et besøk på Hunderfossen Familiepark, Maihaugen eller noe andre aktiviteter i området.

Vi har booket 6 leiligheter for 6 personer. 6 familierom for 4 personer. 6 rom for 2 personer. Du kan angi hvem du ønsker å bo med, eller angi at du er fleksibel. Så setter vi sammen enheter etter beste evne.

Pris per person er kr.500,- for barn og studenter. kr.900,- for voksen. Dette er for hele oppholdet og inkluderer to netter overnatting og to frokoster.

Husk at du må melde deg på selve løpene i Eventor. Lillomarka dekker startkontingenten for alle!

Velkommen til en flott klubbsamling 🙂