VintermorO for alle

2. December 2023 - Mathias Benjaminsen

Én gang i måneden denne vinteren planlegger vi å møtes for morsomme aktiviteter for hele klubben. Tanken er å møtes både for å få trent/aktivert seg litt, samt sosialt samvær i mørketiden.

Alt er gratis og for alle medlemmer i klubben. Det vil være løyper tilrettelagt også for de yngste på alle aktiviteter. Mange i klubben er med på å tilrettelegge for aktivitetene. Og her er planene:

Søndag 10. desember kl.10-12Skøyte-orientering på Alunsjøen med bål og varm drikke. Labyrint-O, lengdeløps-o og ishockey. Alt kan også gjøres til fots med piggsko. Ta med hockeykølle om du har.

Medansvar: Vidar/Terje

En helgedag eller kveld i januar: Innendørs-orientering i Apalløkka-hallen på Ammerud. Ta med innesko. O-løyper, ballspill og o-leker for alle. Nærmere tid kommer når/om vi får tildelt egen tid i hallen.

Medansvar: Steinar E. og unge trenere (Nov, Rudi, Elena)

Søndag 11. februar kl.10-12Gate-orientering fra Lillomarka Arena. 2,5 km N, 4 km B og 6 km B i nærområdet. Med servering fra Ståles Pølsebod i arenahuset etter løpet.

Medansvar: Håkon/Jonathan og Miljøkom/Ståle

Lørdag 9. mars kl.10-12Skiorientering fra Bjørndalen, Nittedal. Løyper for alle i et enkelt løypenett. Vi låner ut kartstativer.

Medansvar: Elias, Elena og Mathias

Det kan selvsagt komme endringer i planene, men sett av datoene og bli med på spennende aktiviteter!