Masters på Jättemilen

18. November 2023 - Mathias Benjaminsen

Helgen 10. – 12. november dro 15 veteraner i Lillomarka på tur til Danmark. Målet var Jättemilen, et ultra langdistanse o-løp, som ble arrangert 12. november i Hillerød.

Vi reiste ned på forskjellige måter. Noen tok fly, noen kjørte bil via Sverige mens noen tok båten fra Oslo. Alle var på plass lørdag formiddag og da hadde Vidar ordnet med kart slik at vi kunne ta oss en tur i skogen rett ved stedet vi bodde. Etter treningen valgte noen å ta turen inn til København mens andre tok på seg den kulturelle hatten og dro på sightseeing på Frederiksborg slott i Hillerød. Et fantastisk skue.

På lørdag kveld var det duket for escape room. Gruppa ble delt inn i to lag som forsvant inn i hvert sitt rom. Med litt hjelp av de som organiserte kom heldigvis begge lagene seg ut av rommet igjen slik at alle rakk den felles middagen på Royal Taste i Hillerød.

Søndag morgen pakket vi sammen sakene våre og gikk til løpet. Vi hadde bare rundt 600 meter å gå fra hotellet, og det var bra siden første fellesstart allerede gikk 9.40. Tre Lillomarkinger ble topp tre. Ole Kjell Langmyren gikk til topps i H60. I D55 ble Trine Oldernes nr 2, og i H55 kapret Arne Dybdahl 3. plassen.

Takk til Ståle og Vidar for et flott opplegg.