Elias og Ingvild fikk sportsjefenspris

18. November 2023 - Mathias Benjaminsen

På o-susen ble det som alltid god stemning og utdeling av priser og heder. Vi startet kvelden med fellestrening med intervaller i Grorudparken, som hver mandag for ungdom og junior. Før det var mulighet for dusj og skift i Arenaen.

Audun, sammen med gode hjelpere fra miljøkomiteen, sto for servering av kveldsmat. Det ble servert tomatsuppe med tilbehør i tillegg til kaker utover kvelden akkompagnert av bildefremvisning fra sesongen som har gått.

Trine og Vidar ga litt info om sesongen som har gått og sesongen som kommer, før det ble delt ut priser.

Eskil vant Andy Cap tidligere i år og fikk velfortjent heder på o-susen. Boye fikk VIP-pokalen, som den nye Masters-gjengen har tatt over fra Veterangruppa. Boye fikk prisen for flott innsats i Hovedløpet både på beina og med kartstativ.

Sportsjefenspris gikk i år til Elias og Ingvild. Elias fikk den for fantastisk innsats med Tour of Lillomarka over mange år og hans generelle ståpåvilje for klubben. En annen som også står på var Ingvild som fikk prisen for sin rolle som løpsleder på OCC og styrearbeid i klubben.

Til slutt avsluttet vi med quiz, der vant Eskil igjen sammen med Arne og Josef.