Klart for årets Lillomarka Nord-Sør

10. October 2023 - Mathias Benjaminsen

På søndag er det kart for årets Lillomarka Nord-Sør, og i år er vi endelig tilbake med start på Snippen for de lengste løypene.

Det er meldt ypperlig høstvær på løpsdagen og alt ligger til rette for en flott tur i skogen.

Som nevnt har 10 og 15 kilometeren oppmøte på Snippen fra kl 10:00 med start ca 1 kilometer på grusvei kl 11:00. Toget går 09:52 fra Grefsen og er fremme 10:03 på Snippen. Det er som vanlig fellesstart for de lengste løypene, hvor 10 kilometeren starter først i år 5 minutter foran 15 kilometeren.

Bagasjen fraktes tilbake til Arenaen.

Som alltid på Lillomarka Nord-Sør blir det en flott reise gjennom marka, med mulighet for mange omgående veivalg. Vi kan røpe såpass mye som at det er bålpost ved et “tjern” i år, etter henholdsvis 5 og 10 kilometer for de ulike løypene. Der blir det boller, banan og saft som vanlig.

Mål er på Lillomarka Arena og her venter det pølser og lillomarkas supersveler.

For de som synes 10 kilometer er litt langt er det en egen 4 kilometers løype fra Arenaen. Her blir det fri start mellom 12:00 og 14:00 ca. Start så fort arrangørene kommer seg fra Snippen og tilbake.

Bli med på en flott tur i marka.
Påmeldingsfrist innen lørdag kl 12:00, men gjerne før: https://eventor.orientering.no/Events/Show/18741