Gratis sommerskole 26. – 30.juni !

4. May 2023 - Steinar Eastwood

Har du lyst å lære om kart og kompass, og bli med på forskjellige artige friluftslivaktiviteter? Lillomarka Orienteringslag arrangerer sommerskole i kart, kompass og friluftsliv 26. – 30.juni for alle barn og ungdom fra 9 år og oppover, og det er gratis!

Sommerskolen er i Lillomarka Arena på Grorud, mellom kl.09:00 og 15:00. Fram til lunsj vil det være morsomme øvelser for å lære om kart og kompass, og etter lunsj vil det være artige friluftsaktiviteter som klatrepark, kanopadling, turorientering og annet. Aktivitetene kommer til å være på Lillomarka Arena og i skogen og områdene rundt arenaen. Lunsj er inkludert i sommerskolen. Vi håper på fint vær og da blir det nok litt bading i Badedammen ved Arenaen også.

Påmeldingsfristen er 11.juni, og vi har totalt 50 plasser. Her er det førstemann til mølla, så meld deg på med en gang 🙂  Påmelding og mer informasjon finner dere her:

https://lillomarka.no/sommerskole