Tur-o sesongen er i gang på Romsås!

25. March 2023 - Mathias Benjaminsen

I dag tjuvstartet tur-o og Stolpejakt sesongen med åpningsposter på Romsås. Det var mange ivrige Lill-O-Diltere innom Grorud senter for å kjøpe seg kart og komme i gang med sesongen.

Snøen ligger fortsatt tykt over store deler av Lillomarka, men på Romsås er det i hvert fall mer bart enn mange andre steder i marka. Men vi anbefaler sterkt brodder inn mot påsken da det fortsatt er gjenværende stålis enkelte steder ved åpningspostene.

Etter hvert som snøen slipper taket i Lillomarka vil også skogpostene gradvis settes ut. Informasjon om når postene er på plass blir det informert om på www.turorientering.no .

Lill-O-Dilten har 136 poster fordelt på 16 kart i varierende størrelse. MiniDilten har 8 kart med til sammen 70 poster.

Er du medlem av Lillomarka OL får du 10% rabatt på kartheftene. Lill-O-Dilten koster 450,- og MiniDilten 225,-. Det er en billig måte å holde seg i form på, til sammenligning er billigste medlemskap på Sats 699kr… i måneden. Du finner utsalg på:

  • Esso KalbakkenEsso Kalbakken har døgnåpent
  • Lilloseter sportsstue
  • Linderudkollen sportsstue
  • Milslukern Ullevål
  • Norli GrorudGrorud senter

De vanlige salgsstedene sliter med å kunne håndtere rabatten, så vi anbefaler at dere bruker det døgnåpne trappesalget i Vestbyveien 10 der dere betaler med Vipps i henhold til informasjonen på plass.

Lenke til ny nettside https://www.turorientering.no/

Link direkte til Lillodilten: https://www.turorientering.no/v/orienteering/organizer/415