Sesongstart for rekrutter – onsdag 19. april

24. March 2023 - Mathias Benjaminsen

Det er snart vår, og onsdag etter påsken starter treninger for rekrutter. Treningene passer for alle barn opp til 12 år. Vi lærer orientering gjennom lek og moro og har løyper i skogen på flere nivåer.

Vi har mange dyktige trenere som hjelper alle på trening. Treningen vår er basert på lek og læring. Barna skal få muligheten til å bruke både beina og hodet. Barn under 10 år trenger følge av en voksen.

Du trenger klær etter været og et par gode joggesko. Du kan selvfølgelig prøve de første treningene gratis. Vi bruker Spond, og med det får du invitasjon til hver trening med kartreferanse så det er lettere å finne veien. Scan QR-code for påmelding i Spond.

Vi har treningene er hver onsdag kl 18, fra påske til sommerferien. Etter sommerferien starter vi opp igjen den første skoleuken.

Har du spørsmål kan du send epost til rekrutt@lillomarka.no

Oppmøtested for treningene på våren:

19. april: Oppmøte parkeringsplassen ved Krigsskolen på Linderud

26. april: Oppmøte parkeringsplassen ved Krigsskolen på Linderud

3. mai: Oppmøte Lillomarka Arena – under broen

10. mai: Oppmøte Lillomarka Arena – under broen

24. mai: Oppmøte Sandåsbanen

31. mai: Oppmøte Sandåsbanen

7. juni: Oppmøte Vesletjern, ved Apalløkka skole

14. juni: Oppmøte Vesletjern, ved Apalløkka skole

Andre arrangementer rekruttene er invitert til:

13. mai: Råtassløpet. Arrangeres av Lillomarka o-lag. To eller tre barn løper sammen og prøver å finne så mange poster som mulig i løpet av en time. Postene er litt ekstra morsomme i dette løpet! Alle kan være med.

3.-4. juni: Barn fra 10-12 år er invitert på o-trollsamling med overnatting. Bli kjent med barn fra andre orienteringsklubber i og rundt Oslo! Litt trening, mye lek og moro.

23.-25. juni: O-festivalen. Norges største orienteringsarrangement, denne gangen arrangeres det fra Grønnmo i Østmarka. Store deler av Lillomarka o-lag skal delta, og vi håper at så mange rekrutter som mulig tar turen en av dagene til orientering og sommersol. Alle kan være med!

26.-30. juni: Lillomarka o-lag arrangerer gratis sommerskole fra 9 år og oppover med utgangspunkt i Lillomarka Arena. Det blir en økt med orientering på morgenen og så leker og tur på ettermiddagen.