Flott klubbavsluttning på Arenaen

24. November 2022 - Mathias Benjaminsen

På mandag var klubbavsluttning på Arenaen med over 50 fremmøtte. Kvelden startet med fellestrening hvor ungdommene og junior/senior løp intervaller i Grorudparken, mens veteranene løp og trente styrke i undergangen på Ammerud. Så møttes alle i Arenaen for kveldsmat med suppe og brød før det var premier og heder for året som har gått og tilslutt årets Lillomarka quiz.

Det var rekordmange oppmøtte for utetreninga før avslutningen og mange fikk prøvd seg i intervallrunden i Grorudparken. Mange av ungdommene fikk også målt krefter med de eldre løperene.

På arenahuset hadde Elin med hjelpere stelt i stand kveldsmat mens de andre trente. Det var gresskarsuppe, frukt og klassisk brødskive med ulike pålegg.

Etter litt mingling og bildefremvisning fra året som har gått var det klart for prisutdeling.

Først ble Andrine hedret for sin innsats på VM i Danmark og andre internasjonale topp-resultater gjennom året.

Så var det tid for utdeling av årets VIP-pokal. VIP-pokalen, eller Veteranenes-innsats-pokal, deles ut til den som har oppnådd et av årets beste prestasjoner, men kan bare vinnes en gang.

Årets vinner var Svein Nygård som ble nummer tre i H55 i veteran VM i Italia i sommer. Han var ikke tilstede for å ta i mot prisen fordi han var på nok et o-eventyr, denne gangen på Mauritius utenfor kysten av Madagascar.

Elena Grand ble hedret med Sportssjefens pris for sin innsats med ungdommene og trening for veteranene. Elena leder veterantreningene på mandager i undergangen på Ammerud i tillegg til å hjelpe TNT på treningene på sommeren.

Mathias Vold fikk også fortjent heder for sin innsats med Tour of Lillomarka de siste to årene. Søndager og mandager er han utrettelig ute i skogen og flytter poster og organiserer løpene vi alle setter pris på. I januar skal han i Forsvaret og neste vår blir stafettpinnen på Tour of Lillomarka sendt videre.

Trenerteamet med Aase Mestad, Bjørn Wangensteen og Mathias Benjaminsen ble også trekt frem for sin innsats med henholdsvis rekruttene (Gaupene), ungdommene (TNT) og junior/senior. Alle står på for at alle deler av klubben skal ha så bra opplegg som mulig på trening året rundt.

Hallvard Fjær ble også hedret for sitt arbeid med kartene våre. Halvard har en arbeidsiver uten sidestykke når det kommer til kart og kan takkes for at vi har noen av de mest oppdaterte kartene i landet til trening og løp. Så snart det er bart på våren er han ute å sjekker kart og terreng og så snart snøen faller på høsten er han foran PCn hjemme og rentegner og fikser kart gjennom vinteren.

Tilslutt skal også Andy Cap vinneren trekkes frem. Andy Cap som er klubbmesterskapet vårt hvor man starter med tidshandycap ut i fra alder og kjønn. Førstemann til mål er klubbens beste løper og dermed klubbmester.

I år var det Elias Skjolden Sørensen som vant og han fikk ta i mot Andy Cap pokalen med sitt navn inngravert.

Kvelden avsluttet med kaker og kanelsnurrer før det var klart for quiz. 15 spørsmål om Lillomarka og året som har gått. Det var hard kamp om seieren og til slutt var det veteranene mot seniorene før siste spørsmål, hvor veteranene trakk det lengste strået.

Vi takker for en flott kveld på Arenaen og håper mange har lyst til å være med på treninger gjennom vinteren og er klar for en ny sesong til våren.