Sesongavsluttning 2022 – Mandag 21. november

10. November 2022 - Mathias Benjaminsen

Mandag 21. november inviteres alle Lillomarkinger til sesongavsluttning i Arenaen.

Det blir kveldsmat, mingling, informasjon, premieutdelinger og quiz fra kl 19:00. Om du vil være med å trene har både veteranene og junior/senior trening som vanlig fra kl 18:00.

Meld gjerne fra om du kommer, så vi kan beregne passe med kveldsmat. Enten per epost til Elin (e.brekke@online.no), eller legg inn en kommentar under facebook-innlegget fra Trine.

Kl 18:00 – 19:00: Trening som vanlig for både veteraner og junioer/senior, men vi møter i Arenaen kl 19:00 for skift og kveldsmat.

Veteranene har fremmøte i arenaen og jogger derfra ned til Ammerud-gymmen som oppvarming. Et par runder med styrke og løp der nede før vi returnerer tilbake igjen.

Ungdom/junior/senior møter som vanlig i Grorudparken for intervall, men dropper styrketreningen inne og avslutter på Arenaen.

kl 19:00: Kveldsmat i klubbhuset på Arenaen. Mulighet for å skifte for de som har trent.

ca 20:00: Premieutdeling for sesongen, Sportsjefens pris, Andycap, VIP-pokalen og andre fine innsatser fra året som har gått.

Så blir det litt info om Sesongen 2023 med blant annet tur til O-ringen og ski-o arrangementet vårt med World Cup/World Masters som vi arrangerer i februar 2023.

Før vi avslutter med en quiz, kaker og kaffe.

Velkommen til en flott klubbkveld på Arenaen!