Klar for en siste utfordring for høsten?

3. October 2022 - Mathias Benjaminsen

I høst var det 280 løpere som testet ett eller flere løp i høstens Tour of Lillomarka serie. På tross av litt dårlig vær på noen løp var det mange som tok turen ut i skogen og det er gledelig. Vi er tilbake til våren med ny runde av Tour of Lillomarka.

Men fortvil ikke, vi har fortsatt en utfordring til deg i høst; Lillomarka Nord/Sør. Langløpet gjennom Lillomarka lørdag 15. oktober, med start på Solemskogen og mål på Lillomarka arena. Kommer du gjennom Tour of Lillomarka løypene kommer du gjennom Nord/Sør selv om løypene er lenger.

Du kan prøve deg på 10 eller 15 kilometer, postene er lette men strekkene er lange. En perfekt utfordring gjennom Lillomarka i høstdrakt.

Når det gjaldt høstens Tour var det ungguttene Boye og Karl som gjorde opp om sammenlagtseieren i herrenes A-løype. Boye var best på “hjemmebane” og vant til slutt foran Koll-løper Karl. Hos damene var det rutine på topp med Tone, som også vant vårens damer-A.

Vidar Berteig er alltid i toppen på herrenes B-løype og vant alle løpene han stilte opp i og var dermed vanskelig å slå sammenlagt. Guro Marie Wyller vant damenes B-løype sammenlagt uten noen seiere, men solid løping gjennom hele høsten.

Eva Tennefoss vant damenes C-løype, mens Stian raste rundt uke etter uke og vant herrenes C-løype.

Vi håper alle hadde en flott høst i-løypa på tross av litt ruskevær og ønsker velkommen til Lillomarka Nord/Sør og tour of Lillomarka til våren.