Tour of Lillomarka – høst 2022

18. August 2022 - Mathias Benjaminsen

På mandag starter Tour of Lillomarka opp igjen med seks løp i august og september. Vi ønsker velkommen til nok en runde lavterskel o-løp i Lillomarka.

Tour of Lillomarka kan brukes som trening eller konkurranse. Det er fri start mellom 18:00 og 19:00 med løyper for alle nivåer. Vær obs på at i slutten av september blir det fort mørkt så vi oppfordrer alle til å starte så tidlig som mulig.

Tour of Lillomarka består av tre forskjellige nivåer du kan velge mellom:
C-nivå (ca 2,5km): løypene følger tydelige ledelinjer med postene litt utenfor ledelinjene
B-nivå: (ca 3km): løyper med veivalg og poster utenfor sti og vei, men aldri langt unna sikre ledelinjer
A-nivå: (ca 4km): løyper med høyeste vanskelighetsgrad for erfarne kartlesere og orienteringsløpere

• Du får tiden din på løypa og mellom alle poster i mål

Løpene koster 50 kr per løp som betales ved oppmøte, vi tar selvfølgelig Vipps. Eller vi tilbyr deg alle løpene for 200/350 kroner ved å bli medlem i Lillomarka O-lag.

For løpere med bruker i Eventor (terminliste) kan du følge linken under for å melde deg på.

Velkommen til en høst med mange muligheter for å komme seg ut i skogen!