Vårsamling på Daftö for 13-16 åringene

7. April 2022 - Mathias Benjaminsen

I helga var en solid gjeng fra Lillomarka på kretsens vårsamling for 13-16 ved Daftö med totalt 160 deltagere fra 15 forskjellige klubber Akershus og Oslo orienteringskrets. Etter to år med koronaavlysninger var dette en kjærkommen start på sesongen med et supert opplegg organisert av o-gruppa i Koll og o-kretsen.

Det ble fire økter på kart i skogen i ulike flotte terreng med tema som veivalg, postplukk, retning, kurve-o og siste økta på Saltö på søndag med fokus på flyt i flott kystterreng.

Sosial morostafett var et høydepunkt på lørdag. Selv om det tok lengre tid å forklare regler enn å gjennomføre den. 10 poster var plassert i et nært området. Første laget som funnet 6 av de 10 to ganger skulle vinne. Det var fartsfylt og moro!

Men viktigst er alt som skjer mellom øktene, med minigolf, ballspill, fellesmåltider, morro-stafett og ikke minst sosialisering på hyttene hvor deltakerne bodde med andre på samme alder. Og vi redda nok helgas omsetning på godisaffären på campingen vi passerte på vei til lørdagens andre økt.

Takk til Koll for en velorganisert samling!

Tekst av Bjørn og Elena som var med som ledere.