Lillomarka Nord/Sør 9. oktober

1. October 2021 - Mathias Benjaminsen

Lørdag 9. oktober arrangerer vi Lillomarka Nord/Sør fra Snippen til Lillomarka Arena. Denne dagen står veivalgene i fokus. Postene skal du ikke behøve å bomme på. Og du kan selvfølgelig løpe med en venn, eller to, eller ti!

Vi anbefaler tog til start, oppmøte er på Snippen stasjon og du kan registrere deg fra kl 09:30. Her kan du også legge tøy i bilene som skal tilbake til arena.

Har du ikke meldt deg på på forhånd kan du gjøre det her, men bare til kartbunken er tom. Om du vil slippe å tenke på det kan du melde deg på i Eventor på forhånd: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15673

Kl 10:30 kan vi gjenoppta tradisjonen om å gå sammen til start. Det er ca 20 min å gå fra Snippen til start. 3 min før start får du utdelt kartet. Før starten går kl 11:00 for 15 kilometeren og 5 minutter senere for 10 kilometeren.

Løypa snor seg gjennom Lillomarka og på Johnsenes hvile, ikke langt fra Kulstjern er det i år bålpost med, drikke, bolle og banan.

For de som synes 10 og 15 kilometer er litt for langt har vi en egen 4 km løype som går fra Lillomarka Arena. Her er det fri start fra kl 12:00.

Du kan melde deg på i alle løyper på Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15673

Startkontigent er 100 kroner for Lillomarka-medlemmer og 200 kroner for ikke-medlemmer. Det inkluderer pølse og drikke i mål.

Vipps nummer 128071 for startkontingent

Bli med å opplev Lillomarka i nydelig høstvær og avslutt høstferien på best mulig vis.