Steinar vant Andy Cap 2021

24. June 2021 - Mathias Benjaminsen

Det var et tett oppgjør om seieren i årets Andy Cap. Til slutt var det Steinar Kollerud som vant årets klubbmesterskap fra Arenaen. Steinar tok spurten mot H21 kollega Didrik Bredesen, da Ole Kjell falt fra seier på oppløpet.

Det var endelig mulig å samle hele klubben til klubbkveld igjen. Med eget Gaupeopplegg, hinderløype, pølser og kaker var det en flott dag i sola på Arenaen.

Årets løyper gikk fra inners på rulleskianlegget og ut nord for Arenaen. Så var det en liten sløyfe opp mot Aurevann, før løypene svingte tilbake mot Steinbruvann og Badedammen.

Til sammen var det 40 stykker som løp klubbmesterskapet i tillegg til alle andre aktiviteter denne dagen.

Dette er Steinars andre seier i Andy Cap, sist gang var i 2012 da han var 17 år.

Tett bak de tre første kom Steinar Eastwood, etterfulgt av Arne Dybdal. Begge har blitt observert på den lange intervallrunden på onsdager, så det var ikke overraskende at de holdt følge.

Så var det et lite opphold før resten av H21 feltet med Jens, Mathias og Joar kom inn. Rett foran Richard Larson og Stein Blomseth som rundet av årets topp 10.

På Eventor finner du resultatlistene med tid bak vinneren, der finner du også strekktider, klasseresultater og Livelox (legg gjerne inn gps spor der): https://eventor.orientering.no/Events/Show/15180

Takk til fjorårsvinner Netta, med hjelpere, for arrangementet av Andy Cap og takk til miljøkomiteen for servering.

Da gjenstår det bare å ønske god sommer og velkommen tilbake til høsten for en forhåpentlig vis mer normal hverdag.