Stort klubbtreff onsdag 23. juni

17. June 2021 - Mathias Benjaminsen

Endelig er restriksjonene i Oslo løftet og vi kan invitere til samling for hele klubben i Lillomarka Arena, onsdag 23. juni. Det blir aktiviteter for alle i tillegg til pølser og kaker, samt trening for de yngste og Andy Cap for de eldste.

For Gaupene og TNT ung blir det egne løyper i regi av Brynjar/Hanne, Elin/Matt, Aase, Elena og Bjørn. I tillegg til andre leker og øvelser for de yngste.

For alle som er 13 år og eldre blir det vårt tradisjonelle Andy Cap klubbmesterskap. Andy Cap er omvendt jaktstart hvor det er førstemann til mål. Fjorårsvinner Netta er årets arrangør, du finner mer info om løpet i innbydelsen under, i tillegg til starttider for din klasse.

Påmelding for Andy Cap kan gjøres i Eventor frem til onsdag kl 12:00: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15180

I tillegg blir det et mini-klubbmesterskap i “hinder/sprint-løype” hvor alle kan prøve seg på å krabbe, hoppe, løpe og bushe. Her kan du prøve deg så mange ganger du vil i arenaen.

Miljøkomiteen stiller med pølser, saft og kaker, selvfølgelig gratis til alle.

Selv om det går mot sommerferie gleder vi oss til å ønske velkommen tilbake til alle medlemmer og håper selvfølgelig vi kan fortsette trenden med felles opplegg også etter sommeren.

Velkommen til klubbtreff onsdag 23. juni i Lillomarka Arena.