Trening for nybegynnere og barn født 2011 og yngre

1. June 2021 - Mathias Benjaminsen

Nå er vi endelig i gang med trening for de aller yngste igjen. På onsdager 2. juni har vi treninger på Lillomarka Arena kl 18:00.

Treningene for de yngste er lekbasert ute i naturen. Med mange engasjerte trenere ønsker vi å arrangere morsomme treninger samtidig som vi lære barna kart og kompass.

Det eneste du trenger er et par sko du kan løpe med og nå som været er varmt kan det være lurt med en vannflaske til etter treninga.

Orientering er en idrett hvor ingen sitter på benken og alle kan være med. I tillegg er det en flott mulighet til å komme seg ut i skogen og aktivere hjernen.

I 2021 blir det en gruppe for 4-9 år og en for 10-12 år. Den eldste gruppa vil også få mulighet til å være med på noen ekstra arrangementer som kretssamling og høstløp i Sverige, dersom koronasituasjonen tillater det.

Det siste året er det ikke alle idretter som har fått holde på slik de ønsker. Heldig vis kan vi holde tilbudet vårt åpent for de yngste, på tross av mange restriksjoner i Oslo. Det at vi kan holde på ute hjelper mye og vi har fokus på smittevern og avstand så godt det lar seg gjøre med små barn.

Om du synes turorientering og Stolpejakt er gøy så håper vi du har lyst til å prøve orientering.

Vi har fast oppmøte sted i Lillomarka Arena kl 18:00 hver onsdag før sommeren.