Åpen skøyte-o på Alunsjøen

14. January 2021 - Mathias Benjaminsen

På grunn av corona så kan vi ikke arrangere skøyte-o for alle slik som i fjor, men frem til og med søndag har vi poster stående ute på Alunsjøen for alle som vil ut på skøyter.

Isen er nå mellom 15 og 20 cm med 0-5cm snø på topen. Langs land er det litt mer ujevn is, der frøys isen litt tidligere med et lite sørpelag på toppen. Ute på midten av sjøen er det bedre stålis. Du kan lese mer om istykkelsen på https://iskart.no/

Det er to løyper, en 2,5km og en 6,3km med runder. I tillegg er det 3 små “labyrint” løyper i en måka løype på isen. Det har vært litt vind den siste tiden, så noe kan ha føyket igjen etter at det ble måkt opp.

Kart kan lastes ned under og printes selv, ellers så ligger det ca 10 kart i postkassa på Lillostua.

God tur på isen 🙂