Sesongavslutning med natt-o fra arenaen

8. November 2020 - Mathias Benjaminsen

Onsdag ble det arrangert sesongavslutning utendørs på Arenaen. På grunn av smittesituasjonen i Oslo ble det en litt anderledes avslutning på årets sesong. Vanligvis arrangerer vi o-susen hvor vi hedrer årets prestasjoner og fremhever årets høydepunkter.

Slik ble det altså ikke i år. I stedet ble det en kort utendørs markering hvor VIP-pokalen (veteranenes innsatspokal), Andycap trofeet, sportsjefens pris og gaupeprisene ble delt ut.

Etter markeringen var det mulig å løpe natt-o i Lillomarka. Og det var mange både gamle og unge som prøvde seg i mørket fra Lillomarka Arena.

Andycap trofeet
Årets vinner av Andycap ble Netta (D17) og hun kunne dermed ta i mot Andycap trofeet på klubbasvluttningen. Andycap er jo som kjent vårt klubbmesterskap hvor løperne før handycap i starttiden ut i fra kjønn og alder.

Årets løp var arrangert fra Liastua av fjorårsvinner Elias. Det ble jevnt på slutten som det skal være og Netta slo Ole Kjell så vidt det var i spurten. Dermed ble hun kåret til klubbens beste løper i 2020 og får samtidig også arrangere Andycap til neste år.

VIP-pokalen
VIP-pokalen er veteranenes hederspris og deles ut til løperen som har utmerket seg best sportslig i løpet av året. Den kan bare vinnes en gang.

Årets vinner var Elias, han leverte bestenotering med 11. plass i NM lang, samt mange gode resultater gjennom året i lokale løp og norgescup. Han var også en av to lillomarkinger som tok KM gull i år, da han vant KM natt på Oppsal tidligere i høst.

Sportsjefens pris og andre hjelpere
Prisen tildeles til noen av klubbens gode hjelpere som stiller opp og gjør en ekstraordinær innsats for klubbarbeidet. I år gikk den til, Assaf Bar-Nathan og Tore Kollerud for sitt arbeid i styret i mange år, samt Bjørn Wangensteen for sitt arbeid med Gaupene.

Assaf har vært leder i klubben i flere år nå og Tore har vært kasserer de siste seks årene. Takket være han har klubben ta steget inn i det 21. århundre når det kommer til økonomi og medlemshåndtering.

Bjørn fikk prisen for sitt arbeid med Gaupene de siste fire årene. Han rykker nå oppover i gradene og blir med i overgangen mellom Gauper og TNT neste år.

Andre gode hjelpere som fikk fortjent hyllest og O-boka var; Hallvard Fjær for sitt årlige arbeid med vedlikehold av vår kartbase, som er bakgrunn for at vi kan arrangere så mye bra løp, treninger og konkuranser rundt om i Lillomarka.

Og Steinar Eastwood fikk for sitt arbeid som løpsleder for Bysommer og SprintX3m, samt trenerarbeidet i Team TNT

Gaupenes innsatspris
Gaupene er gruppa med klubbens yngste løpere, her fikk Hennie, Aurora og Brage pris for å ha deltatt på flest treninger i løpet av året.

Etter prisutdelingen var det nesten 50 lillomarkinger som bega seg ut i mørket på natt-o på Breisjøhøgda og tilbake til arenaen.

Resultater finnes i Eventor og løyper og veivalg kan du se på Livelox.

Veteranklubben
Til slutt tar vi med en sak fra tidligere i høst hvor Veteranklubben endelig fikk møte til sommertreff.

På grunn av smittesituasjonen har de eldste klubbmedlemmene avstått fra arrangementer i år, men i august fikk de endelig gjennomført sommertreff på Lillostua.

Klubbens superveteraner, med en snittalder på imponerende 84 år, følger fortsatt godt med på orienteringsidretten og deler som kjent ut VIP pokalen hvert år.

Fra venstre: Grete Larsson, Bjørn Larsson, Thorstein Bjerke, Astrid Eriksen, Grethe Benjaminsen, Eva Nilsen, Sten Erik Hammarqvist, Kjell Nilsen, Ragnhild Brænden, Arne Brænden, Anne Wirstad, Tor Henriksen, Mari Anne Henriksen, Ole Sannes, Ellen Heiberg og veteranklubbens leder Ann-Marie Kjos.