Vi er tildelt NM natt og norgescup finale 2021

16. October 2020 - Mathias Benjaminsen

Sammen med våre venner i Koll skal vi levere en knallavslutning på o-sesongen neste år. Fredag 24. september arrangerer vi NM natt fra Lillomarka Arena, lørdag 25. september arrangerer Koll Norgescup og Trimtex cup sprint på Kringsjå og 26. september avslutter vi med Norgescup og Trimtex cup mellomdistanse fra Arenaen.

På NM natt vil løperne få bryne seg på det beste terrenget Lillomarka kan by på, i hjertet av marka. Her blir det tøffe veivalgsutfordringer, krevende finorientering og fartsfylt avslutning.

Terrenget er klassisk Oslo-terreng med åpen blandingsskog og lyng. Vi er heldige med at det er lite hogst i terrenget som gjør at man til tider også kan møte på skikkelig urskog.

Søndagens Norgescup og Trimtex cup mellomdistanse kommer til å bruke terrenget øst for Røverkollen. Dette er et terreng hvor det ikke har blitt arrangert o-løp på over 15 år. Her er vi i gang med å tegne et helt nytt kart til løpene neste år.

Røverkollen består av et ganske spesielt terreng som nesten er unikt i Oslo sammenheng . Og vi håper at løperne vil få en fartsfylt og fin avslutning på sesongen.

Begge løpene vil ha utgangspunkt i nye Lillomarka Arena. Her har vi alle fasiliteter, terrenget tett på arena og et fantastisk anlegg som gjør det mulig å arrangere løp av topp kvalitet.

Dette er samme arena som Night Hawk i 2019, men løypene vil i liten grad bruke de samme områdene.

Som arrangører må medlemmer av Lillomarka belage seg på å trå til som vanlig. Sett av helgen og bli med på en sosial dugnad. Så håper vi verden er tilbake i godt gammelt slag, slik at vi kan tilby alle fasiliteter på arrangementet.

På NM natt vil det ikke være tillatt for løpere i Lillomarka å delta pga. terrengkjennskap. Men på søndagens Norgescupfinale og Trimtex Cup finale ønsker vi at barn, ungdom, juniorer og senior deltar, siden dette går i et område som ikke har vært benyttet til løp og trening de siste 10-20 årene.

Vi ønsker alle løpere, ledere og foreldre velkommen til NM, Norgescup og Trimtex cup 2021!

Vi minner også om terrengsperringen som du kan finne her: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1Ty0mN9pGReL7mAXSvXWoEdVI-fc&ll=59.991425233779516%2C10.878674472778348&z=14

Regler for sperring kan du lese mer om her: http://www.orientering.no/arrangement/nof-aktivitet/terrengsperringer/

Det er tillatt å ferdes på veier hele året og hoved skiløyper i vintersesongen, uten kart i sperre tiden.