Mange trosset regnet på Lillomarka nord/sør

12. October 2020 - Mathias Benjaminsen

Det var usedvanlig dårlig vær på årets Lillomarka nord/sør, men rekordmange trosset regnet og fullførte årets løp fra Solemskogen.

Årets løp var litt annerledes på grunn av corona og det ble ikke gjennomløpnings varianten som vanligvis betegner Lillomarka nord/sør. I stedet ble det kohort fellesstarter ved Setertjern og passering på 15km løypa.

Raskest på den lengste løypa var landslagsmann Magne Dæhli fra Halden SK. Han vant H21 på 1:34t, noe som må sies å være veldig bra i en kupert 15km, på tross av at det var mye stialternativer til tider.

Blandt damene, som løp 10 kilometer, var Eira Skaarer Wiklund fra Nydalen SK raskest i D13-16 på tiden 1:24t. Hun var tett fulgt av Ingeborg Roll Mosland fra Oppsal og klubbveninne Maja Mo Hjelseth.

For herrene på 10km klassen var Per Øyvind Stene raskest i H40.

Men Lillomarka nord/sør handler om å bryte egne barierer og det var det mange som fikk gjort uansett plassering.

To som imponerte litt ekstra i 10 km klassen var Sebastian Wettergreen og Magnus Rørlien Jevanord som begge er 12 år (!) fra Fossum og fullførte på tiden 2:02t, det var imponerende.

I 15km klassen var det en av våre egne som imponerte mest, da Hanne Hofsæth Fredheim fullførte sine 15km på 4.07t, imponerende godt jobbet!

Under kan du finne fullestendig resultatlister, samt link til Livelox hvor du kan se løypa.