Gromløpet – Lillomarka Nord/Sør forhåndsomtale

4. October 2020 - Mathias Benjaminsen

Lørdag 10. oktober går den åttende Lillomarka Nord/Sør av stabelen fra Solemskogen. Lillomarka ligger klar i nydelig høstfarger for å ta i mot løperne. Og selv om det skal regne stort sett hele uka kommer sola frem på løpsdagen.

Årets Lillomarka Nord/Sør kombineres med Gromløpet som er flyttet fra våren. Derfor er det vanlig aldersklasser og et litt utvidet løypetilbud i årets utgave.

De vanlige aldersklassene vil starte puljevis fra kl 10 (kohort 1) med de klassiske løypelengdene 10 og 15 kilometer . Se innbydelse for full oversikt over klasser og løypelengder.

I tillegg vil det være tilbud om åpne løyper for alle mellom kl 13-14 (kohort 2) med løypelengder fra 2,5km til 5km.

Det er satt av 200 plasser i hver kohort for å kunne overholde smittevernstiltakene.

På grunn av corona har vi valgt å ikke ha gjennomløpningsløyper i år, for å begrense bruk av offentlig transport. Det betyr at både start og mål kommer til å være på Bueskytterbanen på Solemskogen. Samme sted som Lille Gromløpet ble arrangert fra i våres.

Løypeleggeren kan love reale langstrekk på kryss og tvers av Lillomarka. Det blir bålpost med drikke underveis, samt arenapassering for de lengste løypene. Og som alltid på Lillomarka Nord/Sør er det veivalgene og fysikken som avgjør.

Vi ønsker alle velkommen til årets Lillomarka Nord/Sør. Påmelding kan gjøres i Eventor frem til og med torsdag: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12436

Løpet arrangeres etter retningslinjer fra Norges Orienteringsforbund, og i tråd med de seneste anbefalingene fra FHI og Norges Idrettsforbund. Endringer i dette kan forekomme helt frem til løpet og informasjon vil i så fall bli gitt på Eventor.

Løpet arrangeres etter kom-løp-reis-prinsippet, og det er ikke anledning til å oppholde seg på samlingsplass utover det som er nødvendig.

Personer som har symptomer på luftveisinfeksjon skal ikke delta eller møte opp (heller ikke ved milde symptomer).

Personer som er i karantene eller isolasjon skal ikke delta eller møte opp på samlingsplass.

Det er bare adgang for personer som er påmeldt på forhånd. Dette gjelder også for deltagere som skal skygge nybegynnere.

Alle løpere skal vise hensyn og opprettholde minimum 1 meter avstand til andre løpere.