Andreplass til Netta på NC i Bergen

21. September 2020 - Mathias Benjaminsen

Den intensive NM sesongen fortsatt denne helgen med NC mellomdistanse og NM jr stafett i Bergen denne helgen. Netta fortsatte også å levere å ble nummer to på mellomdistanse på lørdag.

NC/NM helgen i Bergen skulle egentlig starte med en sprint i Bergen sentrum på fredag ettermiddag. Men på grunn av de høye smittetallene ble denne avlyst uken før.

Vi ankom uansett Bergen fredag og byttet ut sprint med trening fra hotellet i lett regnvær. Sist helg lærte vi at Trøndervær kan være uforutsigbart, men denne helgen fikk vi enda en leksjon i vær. Fra 8 grader og tåke til 17 grader og sol, regn og overskyet, i Bergen kan du få alt.

Lørdag var det NC fra Fanahytten på Totland. Terrenget var klassisk Bergensk skogsterreng med vekslende skog, mye myrer, brake og og lav bjørk, samt noen åpne fjellpartier.

Netta startet sist i D17-18 og før start var det tydelig at hun var klar for å løpe. Det var krevende kort-strekk som møtte løperne på Totlandsfjellet. Netta løste sakene veldig bra og leverte et flott løp i krevende og uvant terreng. Det endte med en super andreplass til slutt.

Elias fortsatte også den gode trenden med 13. plass i H19-20 hvor det var lite som skilte løperne.

Under kan du se løypa til D17-18.

På søndagen var det NM jr stafett fra samme arena. For jente hadde vi dessverre ikke fult lag, så da ble det leiesoldat oppdrag denne helgen. Ingrid løp første for mixlaget Kongsberg/Notodden/Lillomarka. Mens Netta løp siste på Sturla sitt lag. Hun kunne løpe laget inn til en flott 9. plass til slutt, selv om hun selv ikke var så fornøyd med løpet

selective inhibitor of PDE V (14) , has been approved in manyIntervertebral disc lesions generic cialis.

.

For herrene hadde vi flydd inn to av våre ordentlige soldater, Eirik og Jens. Begge er grensejegere og utplassert i nord, men hadde fått perm for å avslutte juniorkarrieren med stafett denne helgen.

Med på laget hadde de Elias som løp første etappe. Han leverte varene og kunne veksle over til Eirik på en sterk sjette plass, kun et minutt bak de fem lederlagene som hadde fått en liten luke på slutten.

Eirik gikk ut i en fin gruppe og gjorde alt riktig stafettmessig; sjekke koder, sjekke kompasset og ta seg tid når man trenger det. Men når bakken kom på slutten holder det ikke med taktisk gange og noen pushups som trening det siste halve året. Det ble noen luker men han holdt det sammen og vekslet til Jens på niende plass.

Jens gjorde en bra innsats på den siste etappen og kunne løpet laget i mål til 11. plass. Alle løp opp mot maks av det de var gode for i dag og selv om det var litt under det vi så for oss for noen år siden var det det beste vi fikk til i dag.

Til slutt må vi også nevne poteten Mathias V. som leverer jevnt over gode resultater uansett om det er dag, natt, langt eller kort. Han var på lån til Fossum, hvor han løp en veldig fin første etappe.

Neste helg avsluttes sesongen for eliten med NM sprint i Haugesund . Der er det åtte lillomarkinger som er klare for å slå fra seg.