Påsketreninger

8. April 2020 - Mathias Benjaminsen

Påsken er straks i gang for alle og her kommer det noen åpne treninger som kan tas i påsken. I tillegg henger de gamle øktene fortsatt ute og det er ferdig printede kart i postkassa på Lillostua.

Vi har også fått en ny postkasse på o-bua på arenaen. For de som ikke vet det ligger o-bua på toppen av arenaen like ved barkestien som går til Steinbruvann og lysløypa. På sør-østre hjørne står det nå en hvit postkasse hvor det ligger kart.

Nå finner du løyper i både postkassa på Arenaen og Lillostua

for the Primarycontraindications such as the concomitant use of nitrates viagra pills.

. Vi har også fylt på med noen av de eldre øktene, så nå er det lett å komme seg ut i påsken.

Mellomdistanse fra Arenaen
Første økt er en krevende mellomdistanse fra arenaen. Lengste løype er 5km med noen kuttemuligheter og det finnes en 3km B-nivå på baksiden. postene er merket med postrør.

Last ned og print selv eller plukk opp noen kart fra postkassa på o-bua. Etter økta kan du laste opp GPS i Livelox: https://www.livelox.com/Events/Show/46398/Mellomdistanse-Aurevann

Intervall Årvollåsen
Her kan du få en skikkelig hardøkt i Årvollåsen. Seks løpedrag på stier opp til toppen og rolig orientering ned igjen i “pausene”. Om du løper hele økta kan du få hele 440hm. Postene er merket med vanlige o-skjermer.

Last ned og print selv eller plukk opp noen kart fra postkassa på Lillostua. Etter økta kan du laste opp GPS i Livelox: https://www.livelox.com/Events/Show/46402/Intervall-Arvollasen