Bronse til Ingrid på NM natt

18. October 2019 - Mathias Benjaminsen

På tross av en regntung og mørk kveld ble det en gledelig overraskelse med bronse til Ingrid i NM natt fra Marikollen i Østmarka
. Ingrid løper i D17-18 og var kun 17 sekunder bak gullet som ble vunnet av Oda Scheele fra Nydalen
. Elias leverte også et bra løp og ble nummer åtte, men klassen ble annulert da noen løpere fikk feil kart ved start.

De yngste jentene fikk en krevende utfordring i mørket på Fjerdingby med gaffling og langstrekk. I år var det fellesstart og Ingrid hang med i starten men kom alene på deler av gafflingen. Ut på langstrekket var hun sammen med Åsne Haavengen rett bak en gruppe med flere gode løpere. Men disse bommet mens Ingrid tok et eget veivalg og gikk rett i posten
. Der kom de sammen med Oda Scheele og det ble spurting på det 500m lange innløpet.

Til slutt ble det en veldig gledelig bronse, selv om Ingrid selv ikke helt skjønte hva som hadde skjedd når hun kom i mål, det er fort gjort å miste oversikten i nattemørket.

For Jens og Elias i H19-20 ble det et litt rart løp da noen fikk feiltrykte kart på start

Additionally, such factors as (1) ease of administration, cheap viagra etiology of the ED, the baseline severity of the ED or the.

. Jens var en av dem som begynte å løper på førsterunden til H21. Elias fikk en litt lettere reise på riktig kart, men de også fikk en real nattløype i hjertet av Østmarka. I mål var han som nevnt nummer åtte, men klassen ble senere annulert da ikke alle hadde løpt samme løype.

Uansett, vi gleder oss veldig over bronsen til Ingrid og gjør oss klar til nye tak i Blodslitet i lørdag morgen
.

GPS:
D17-18
H19-20