Lillomarka Nord/Sør forhåndsomtale

2. October 2019 - Mathias Benjaminsen

12. oktober er det klart for det åttende Lillomarka Nord/Sør fra Snippen stasjon til nye Lillomarka Arena
. På veien vil du passere igjennom store deler av Lillomarka i all sin høst pryd. I år blir det også mulig å få litt ekstra påfyll på bålposten med saft of boller.

Lillomarka Nord/Sør er et langdistanse o-løp som går igjennom kjernen av Lillomarka. Fra Lilloseter til Sinober og Snippen til Skytta vil du få oppleve marka på sitt fineste. For de mest hardbarka o-løperene kan dette også være en fin gjennomkjøring før Blodslitet helgen etter.

Postene er som alltid lette, men strekkene er lange og veivalgene er mange

(much less buy viagra partner. The sexual partner’s own expectations and.

. Vi anbefaler å ta med en venn, kjentmann eller familie på ferden igjennom skogen, det er alltid hyggeligere om man er fler.

Fra Snippen kan du velge mellom 10 og 15 kilometer. Fellesstart kl 11:00 og felles avgang fra Snippen stasjon 20 minutter før, det er ca 1000m til start i år.

Etter ca 9 km (15 km) og 6 km (10 km) kommer du til bålposten og kan få litt påfyll, men det kan være greit med litt egen proviant før det.

Det er veldig begrenset med parkering på start. Ta toget! Avgang fra OsloS kl 09:42 (Grefsen kl 09:50) eller fra Nittedal kl 10.20. Vi frakter bagasje og skift fra start til mål.

Mål er i år på nye Lillomarka Arena ved Badedammen på Grorud. Her blir det salg av pølser, sveler og kaffe og mulighet til å skifte inne om været tilsier det. Det blir lett premiering til de raskeste, men i våre øyne er alle vinnere ?

For de yngste eller de som synes 10 km blir litt for langt blir det en egen 4-5 km løype fra Lillomarka arena med start kl 12:00.

Vi ønsker alle velkommen til årets Lillomarka Nord/Sør. Påmelding kan gjøres i Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11095