Elias vinner av Andy Cap 2019

21. August 2019 - Mathias Benjaminsen

I dag ble Andy Cap arrangert fra Lillomarka Arena. Andrine var fjorårets vinner og starten var lagt til Stokkvann og løypa gikk rundt Romstjern før den snudde og gikk på østsiden av Steinbruvann hjem igjen.

Andy Cap har som vanlig handycap start og det er alltid like spennende å se hvem som er sprekest, tar igjen flest og holder unna lengst. Dagens vinner ble Elias som startet 18:58, 36 minutter bak førstende, gutta i H70. Gutta i H19-20 løp bra i starten, men Elias fikk etterhvert en liten luke. Den forvaltet han bra og tok etterhvert igjen en stor gjeng med starten fra H13-14.

Her var det bare Eskil som klarte å henge seg på de siste postene, men han fikk det litt for tøft på løpinga på slutten. Dermed kunne Elias løpe alene i mål, med Eskil like bak. Meget bra løpt av begge to, og i Andy Cap er jo kanskje andreplassen den beste, så du slipper å arrangere året etter 🙂

Etter det fulgte Jens (H19-20), Terje (H50), Kristian (H19-20), Arne (H50), Ingrid (D17-18), Eirik (H19-20), Vebjørn (H13-14) og Martin (H60)

Care PhysicianStatus upon viagra.

.

Elias legger allerede alle Tour of Lillomarka løypene, men neste år blir det altså enda en løype å legge. Han etterlyser Lillomarkas fineste terreng, så her er det bare å komme med forslag.

Takk også til svelestekerne, som stilte med sveler til alle, saft og brus.

Fullstendige resultater kommer.