Kick off Oslo – Gromløpet 2019

16. March 2019 - Mathias Benjaminsen


Lørdag 23
. mars arrangerer vi Oslos første o-løp for året, Kick off Oslo, eller Gromløpet som det tradisjon tro heter. Løpet går fra Huk på Bygdøy og mens snøen fortsatt ligger tjukk i Nordmarka er det nærmest bart ute ved kysten. Det innbyr til morsomme løyper og raskt terreng.

Kartet er nyrevidert i sprintnorm 1:4000 og den lengste løypa vil også ta i bruk Hengsåsen helt nord på Bygdøy hvor det ikke har vært o-løp på lang tid. Kartet er også ryddet opp og laget i en egen “vårversjon” som eliminerer mange av grøntområdene som ikke trer i kraft før bladene slår til ut i april og mai.

Vi har tatt i bruk hele Kongeskogen til det fulle for å gi løperne mest mulig utfordringer for sitt nivå. Det blir kritisk å ta gode veivalg og være nøye med kompasset for å få til et godt løp

only possible following appropriate education, including viagra generic selection of an effective, cause-specific treatment. This.

.

På dags dato er det 70% bart i skogen, men snøen smelter unna i et voldsomt tempo og med regn og varme blir det nok 100% bart til løpsdagen. En så lenge ser det også ut til å bli knallvær.

Det er gratis parkering på Huk, men du kan også ta 30 bussen som går hvert 10. minutt fra Jernbanetorget.

Påmelding skjer i Eventor frem til torsdag 21. mars, eller på arena løpsdagen. Men vi ønsker at så mange som mulig melder seg på i Eventor.