Fullt hus på Ski-o-treff 2019

8. January 2019 - Mathias Benjaminsen

I helgen fylte vi to store hytter med masse lillomarkinger for å gå ski-o på Sjusjøen. I løpet av helgen fikk de fleste med seg tre løp i det 20. Ski-o-treffet.

De fleste kom opp fredag kveld og fikk installert seg i hyttene. TNT gjengen slappet av på hytta, mens junior gutta tradisjon tro gikk en rolig tur til toppen av slalombakken. På kvelden ble det pizza og avslapping før mellomdistanse på lørdag morgen.

Lørdag var det klart for mellomdistanse fra Natrudstilen på morgenen. Her fikk løperne servert et tett løypenett rundt lysløypa i strålende vær. Selv om kalenderen viste fjerde januar var ikke gradestokken helt enig. Når det i tillegg var vindstille ble det veldig behagelig temperatur på arena, men ikke så behagelig for smørerne. Alt i alt fikk alle en fin tur i skogen og noen fikk til og med premie.

D 15-16, mellomdistanse

Netta gikk inn til femteplass i D 15-16 og Jonathan ble nummer seks i H 13-14. Forøvrig var det undertegnede som gjorde det best med seier i H 17… Kort. I D 17 kort hadde Karoline en hard kamp med Ingvild Brekke som nå går for NTNUI. Ingvild vant duellen med syv sekunder, mens Karoline ble nummer to.

Tilbake på hyttene ble det bare noen få timer med avslapping og mat før det igjen var klart for nytt løp, natt sprint.

Med hodelykt og kartstativ var det ikke bare kartet å holde styr på. Jens gjorde det best med syvendeplass i H 17-20, han var 2:50 bak vinneren. Boye ble nummer tre i 1 km klassen og Jonathan nummer ni i 2 km klassen.

På kvelden ble det laget middag, spist lørdagsgodis og sett på Idrettsgallaen.

Søndag morgen gjorde vi oss klare for fellesstart på toppen av skibakken. For de fleste ble det downhill-o ned fra fjellet, men juniorene hadde en solid løypelengde på 15km og fikk dermed også en del høydemeter.

Eskil gjorde det best og ble nummer fire i H 13-14, Torbjørn var på plassen bak og ble nummer fem
. Men dagens tøffeste var nok Mathias som fullførte H 17-20 på 2 timer og 41 minutter. Vi bryter stadig grenser

include its nonpharmacologic nature, on demand use, viagra pill the patient’s request or for medico-legal purposes..

.

H 17-20 løypa, 15 km

Tilbake på hyttene var det mat og utvask før vi vendte snuten hjem igjen. Vi takker for et flott 20 års jubileum og satser på 20 nye år med Ski-o-treff, vi kommer i hvert fall!

Resultater fra mellomdistanse
Resultater fra natt-sprint
Resultater fra langdistanse