Med stormen Knud på NM junior stafett

26. September 2018 - Mathias Benjaminsen

Sist helg var det Norgescup og NM junior stafett i Sandefjord. Samtidig var det meldt ekstremvær da stormen Knud rullet inn over Sør-Norge.

Helgen startet med Norgescup sprint fra Sandefjord fotballstadion. I regnvær og vind var det litt uvante forhold på sprinten. Men det var mye bra løping fra den lille Lillomarka troppen. Andrine vant D21 med 48 sekunder, men i dette løpet var det uforholdsmessig mange disket. Dermed var det løpere som var nærmere, men disket. Elias løp også bra og ble til slutt nummer ni i H17-18.

Etter løpet bar det rett på hotellet for en dusj, Andrine dro hjem, mens Jens og undertegnede kom kjørende fra Oslo og gjorde troppen fulltallig. Når været løyet litt ut på kvelden var vi ute for å få i oss litt mat. Vi endte på Balkan Kebab og viste vi var på rett sted når vi møtte Nydalen gjengen i døra.

Morgenen etter var været betydelig bedre og vi var klare for mellomdistanse. Flott skog, men krevende orientering rundt Kodal rett utenfor Sandefjord. Jens var best den dagen med niende plass.

Etter løpet var vi på Sandefjords beste pizza restaurant “Perfect Pizza”, denne gangen møtte vi på Vang OL, så igjen viste vi at det ikke skulle stå på oppladningen til morgendagens NM junior stafett. Vi får alltid plass til litt kultur og siden Sandefjord er hvalfangerbyen måtte vi innom Hvalfangstmonumentet, havna og Badeparken, det ble ingen bading men nære på
.

Helgen avsluttet med NM junior stafett. Det ble en litt rufsete start på stafetten da Elias fikk en sleng på første post og senere løp til feil post da han skulle til 13. Men med en bra avslutning var jakten i gang. Eirik løp stødig teknisk på andre etappe og kunne løpe opp laget fra 25. til 21. plass.

Jens leverte et meget bra løp på siste etappe og kunne løpe laget i mål til 13. plass. Han tapte kun to minutter til Eirik Langedal Breivik på vinnerlaget Nydalen. Et meget bra resultat i kamp mot 20 åringer

– alcoholanti-cancer agents) sildenafil citrate.

.

Mathias V var på lån til Raumar på stafetten og løp en veldig fin første etappe. Han vekslet rett bak Elias.

Med det er det kun NM natt og Norgescup avslutning igjen i midten av oktober.