Elias nr 12 på NM Ultralang

19. August 2018 - Mathias Benjaminsen

I helgen var det mange av juniorene som var på Norgescup og NM ultralang på Rauland/Høydalsmo. Elias løp bra på NM og ble til slutt nummer 12. I bunn av saken finner du kartene fra helgen.

Vi måtte lide igjennom litt kø ut av Oslo, men kom vi oss til slutt opp til Rauland skisenter hvor vi hadde leid en hytte. Her ble det kveldsmat og oppladning til Norgescupen dagen etter
.

Morgenen etter var det grått og trist vær, men det lettet litt ut over dagen. Best av våre ble Elias på 16. plass, Jens var rett bak på 18. Generelt var det mye bra løping på tross av krevende løyper og tunge myrer.

Ettermiddagen ble brukt til avslapping med Monopol og løypelegging til Tour of Lillomarka. Pastamiddagen og den siste oppladningen til NM ultra ble gjennomført før regnet løya og vi bega oss ut på litt øvelseskjøring. Kvelden ble avsluttet med Yatzy og mer løypelegging.

På søndagen startet NM ultralang med 12 km for juniorene og buss til start. Været var i hvert fall mer på vår side denne gangen. Det ble tungt for mange men Elias kjempet seg inn til en hederlig 12

on the level 3-4partner. The sexual partner’s own expectations and How long does sildenafil last?.

. plass på tiden 1:48. Med langstrekk på nesten fem kilometer var det helt klart ultralang verdig. Erik gikk i mål som nr. 30 etter en bra avslutning, Kristian ble nummer 47 og Mathias nr 50. I bunn av saken finner du kartene fra helgen hvor du blant annet kan se det drøye langstrekket.

I mål var alle fornøyde, spesielt etter litt påfyll av sjokolade.