Knalldebut for Lillomarkas Yummy Mummies i Jukola

20. June 2018 - Mathias Benjaminsen

Hva gjør en flokk damer på tur til Helsinki, tilsynelatende på storbyferie? Etter litt shopping og sightseeing, ble resten av kvelden brukt på restaurant Graniittiravintolat til å diskutere veivalg på Jukolarelevante kart.

Neste dag var vi på vei til Lahti for å løpe stafett, utrustet med sammenleggbare stoler, soveposer og solid o-trening i bein og hode.

Med to mamma-lag på Tiomila 2017, var Lillomarkas Yummy Mummies klare for neste utfordring: Jukola 2018! Sammen med Marit og Kristin fra Nittedal OL, klarte vi å stille med tre lag i Venla, Jukolas damestafett. Uten oss hadde det bare vært 1615 påmeldte lag. Da Merete og Vibeke dessverre måtte bli hjemme på grunn av kraftig overtråkk, trådte Marit fra Asker og Julie fra Tønsberg til som reserver.

Ambisjonene våre var at alle lagene skulle gjennomføre stafetten
. Vi var innstilt på at fjerde-etappe-løperne måtte ut i fellesstart
. Stor var dermed overraskelsen da den ene etter den andre fullførte etappene sine uten nevneverdige bom. Trening virker!

Alle lagene kom ut før fellesstarten, og lettbente Marit løp det beste Yummy-laget inn til en flott 697-plass
. Stolte, glade, slitne. Å sove i 16-manns militærtelt gjorde ingenting

cardiovascular diseases such as aortic stenosis shouldpatient satisfaction. viagra.

. Hvert fall ikke når det gikk an å oppsøke saunaen for å få varme i kroppen.

Om vår førstereisopplevelse til Jukola ga mersmak? Er’u gæren? Vi er klare for Tampere 2019, og utfordrer samtidig Lillomarkas spreke pappaer til å stille lag!