Jukola 2018

19. June 2018 - Mathias Benjaminsen


I helgen ble verdens største o-stafett, Jukola, avholdt i Hollola like utenfor Lahti. Lillomarka var på plass med to herrelag og hele seks damelag. Tre av damelagene var til og med rene Yummy Mummy lag som aldri hadde vært på Jukola før. De kommer med sitt eget reisebrev litt senere.

Resten av gjengen reiste bortover torsdag for å få noen økter i relevant terreng før løpene. På trening var vi borti litt forskjellige terreng, noe veldig fint, men også noe ikke fult så fint. Årets terreng var et krevende kurveterreng med dype groper formet over tusener av år etter istiden og med uoversiktlig skog ble det krevende
. Ikke det man kanskje typisk møter på Jukola.

Vi bodde i et fantastisk hus rett ved arena hvor vi grillet, hoppet på trampoline og slappet av mellom øktene og før løpet. Med plass til alle 27 var det god stemning døgnet rundt

the time) Sometimespenetration (entering your partner)? generic viagra online.

.

Førstelaget til damene ble nummer 27 i mål. Absolutt et bra resultat blandt 1518 fullførende lag, men jevnt over var det fortsatt mye uutnyttet potensial i denne gjengen. Andrelaget løp seg stadig opp og kom inn til 146 til slutt mens tredjelaget ble nummer 183 med med Kristina og Siri som tok en ekstra etappe.

Alle Yummy Mummy lagene kom seg også igjennom, de ble henholdsvis 697, 1113 og 1288. Vi var veldig imponert over innsatsen på kanskje det vanskeligste Jukola på lenge.

For herrene sin del var det stor jubel da Kris vekslet først på første etappe. Han spurtet ned landsmann Ralph Street på oppløpet. Men ledelsen varte desværre ikke så lenge, allerede på neste etappe ble det en sur feilstempling og disk. Førstelaget ble holdt igjen 30 min på tredje etappe men fullførte med litt lavere intensitet enn vanlig.

Andrelaget besto for det meste av juniorer og med diverse utfordringer i det krevende terrenget ble det noen svingninger underveis. Til slutt endte de på 159 plass som vi må være fornøyd med i år.

Alt i alt var det ikke dette vi håpet på for førstelagene før løpet. Men da er det bare å trene på mot nye utfordringer fremover. Helgen sett under ett var derimot en strålende opplevelse med lagmoralen på topp både før og etter løpet.

Jukola resultater: http://online.jukola.com/tulokset/en/j2018_ju/ju/tilanne/7/0/?eka=kaikki
Venla resultater: http://online.jukola.com/tulokset/en/j2018_ve/ve/tilanne/4/0/?eka=kaikki