Reisebrev fra The JK 2018

7. April 2018 - Mathias Benjaminsen


Her kommer et lite reisebrev med masse bilder fra The JK 2018 i England. Onsdag i påsken var det en liten gjeng som tok turen til Manchester
. Etter å ha landet sent på kvelden, hentet leiebil og kjørt en time på feil side av veien til Stafford var det greit å komme seg i seng.

Dag 1 – Torsdag
Siden løpene ikke begynte før fredag var torsdagen holdt av til sightseeing i Liverpool. Vi fikk sett den gamle katedralen i Liverpool, verdens tredje største katedral
. Den nye katedralen i Liverpool med plass til over 2000 personer. Vi besøkte også Beatles sitt stamsted, handlegata i Liverpool, Liverpool waterfront, Albert Docks og Liverpool One senter
. På kvelden ble det tid til en kort joggetur og indisk middag.

Dag 2 – Fredag
Sprinten på fredag gikk inne på et militært område i Stafford. Det var streng kontroll ved inngangen med væpnede vakter. Vell på innsiden var det en ganske enkel og flat sprint inne på militærbasen. Elias løp bra og leverte en sterk 6. plass i M18. Våre britiske løpere leverte topp klasse i eliteklassen, med seier til Kris Jones, tredje til Peter Hodkinson og fjerde til Alasdair McLeod.

Dag 3 – Lørdag
På lørdagen var det mellomdistanse på et veldig lite kart. Morsomme løyper med veldig mange poster. Været var ikke det helt store, men det var opphold så vi klager ikke. Det ble trippel Lillomarka til de britiske løperne våre i H21E. Peter Hodkinson tok en veldig sterk seier, Kris Jones på andre rett foran Alasdair McLeod på tredje. Matthew Speake leverte en sterk åttende plass og Joe Woodley kom på 12. For de norske ble det ingen topp plasseringer, men Elias ble nummer 11 i H17-18E. På kvelden ble det tid til litt mer kultur på Stafford Castle og oppladning med “all you can eat” på Kina restaurant til langdistansen dagen etter
.

Dag 4 – Søndag
Langdistansen var av solid karakter med hele 18km for H21E. Alasdair viste kjempekrefter og vant som eneste under 100 minutter. Også fantastisk laginnsats med fem topp ti. Lucy ble nummer 11 i W21E. Den norske delegasjonen var slitne men de fleste fullførte. Karoline ble nummer to i W21L, Steinar fullførte på 28. plass i M21E, Elias med 9. plass i M18E.

Dag 5 – Mandag
Mandagen våknet vi opp til skikkelig ruskevær, gradestokken nærmet seg null grader og det lå et lite lag snø på bakken. Stafetten ble en kald opplevelse. Men løpene gikk bra og jentene knallet til med en 6. plass, med Karoline, Siri og Lucy. Gutta fullførte på 17. plass etter litt synfaring fra Elias. Mathias og Steinar fullførte stabilt

prevails, and the arteries and corporal smooth muscle are How to use sildenafil citrate tablets for surgical cure or at least significant improvement of.

.

Joe og Alasdair løp laget “Air Force One” inn til tredjeplass og Kris sitt lag ble til slutt nummer fem.

På ettermiddagen hadde vi god tid til å komme oss til flyplassen. Så vi stoppet innom et bad for å få igjen varmen. Litt over 12 landet vi tilbake i Oslo klar til å ta fatt på en ny uke.

Vi anbefaler alle å ta turen til JK neste år når det er sør for London.