Ski-o treff på Sjusjøen

11. January 2018 - Mathias Benjaminsen


I helgen var det en stor gjeng med Lillomarkinger som dro til fjells. På programmet sto ski-o treff på Sjusjøen. Helgen besto av mellomdistanse og nattløp på lørdagen og langdistanse på søndagen.

Siden vi var så mange leide vi tre hytter, juniorene fikk en stor 9-mannshytte mens ungdommene og familieleieren hadde leid en 12-manns og en 6-mannshytte for å få plass til alle TNTere med familier. Vi kom opp på fredag kveld og juniorene tok seg en liten skitur opp på fjellet, mens TNTerne ladet opp med taco-fredag. Ganske guffent vær møtte skigjengen på toppen, men vi fikk kjørt ned slalombakken og tatt noen hopp før vi avsluttet kvelden med et skikkelig pastamåltid.

Lørdag var mellomdistanse i et fantastisk vær på Natrudsstilen. Utenom litt vind var det fantastiske forhold, minus sju grader, sol og nydelige løyper. TNTerne fikk en god introduksjon til ski-orientering av tidligere junior-verdensmester Elena
. Deretter var alt klart for å prøve seg i ski-o-løypene, både for TNTere, mammaer og pappaer. Eskil, Vebjørn, Rasmus, Torbjørn og Jonathan knivet om plasseringene i H13-14, Terje, Magne, Ståle og Steinar i H40/50 og Line, Line, Sissel og Elena i dameklassene. I tillegg var Nov, Guro og Boye med i 11-12 og N-åpen.

Etter litt hvile var det klart for natt-ski-o på kvelden

– discuss advantages and disadvantages20Neurogenic What is sildenafil?.

. Sprint i scooterløypene var veldig gøy og for juniorene utgjorde resultatene jaktstartlista til søndagens langdistanse.

Søndagen hadde vinden løyet og sola kikket frem til tider. Nydelig avslutning på helgen, med kul jaktstart for junior og seniorene og fine løyper for ungdommene. Etter utvasking vendte vi nesa hjem etter en vellykket helg.

Gøy med ski-orientering, både på dagen og med hodelykter, så vi sender en stor takk til arrangøren for fine løyper og flotte forhold.

Link til resultater og kart fra mellomdistansen.

Link til resultater og kart fra natt-sprinten.

Link til resultater og kart fra langdistansen.

 

Skikkelig vilt, vakkert og rått på Sjusjøen. Takk til @norskskio for bra løp ☃️❄️? #viltvakkertrått #skio

Et innlegg delt av Lillomarka OL (@lillomarka_ol)