O-susen 2017 – Celebration & Preparation

4. December 2017 - Mathias Benjaminsen


I helgen ble o-susen avholdt på Bånkall gård. Det ble delt ut priser og heder til mange klubbmedlemmer. O-susen avsluttet også Celebration & Preparation Camp hvor alle juniorer og seniorer har vært i aktivitet siden onsdag.

Under O-susen ble det som vanlig holdt noen korte taler. Assaf holdt en tale som leder av klubben om hvordan vi nå er “på kartet” etter årets prestasjoner.

Elin Brekke presenterte “Yummy Mummies”, en ivrig gjeng mammaer som liker å løpe orientering, som har deltatt på alt fra Tiomila til Tour of Lillomarka i år . Hun hedret også Grethe Benjaminsen som æres Yummy Mummie.

Når middagen var over var det klart for priser. Mange hadde gjort seg fortjent til pris i år.

Som vanlig ble løpsleder på Gromløpet, Arne D. takket for innsatsen. Karttegner og Gromløpets løypelegger Hallvard F. fikk en takk for sin innsats. Trenerene ble også trukket frem for sin innsats, Dorthe og Mathias tok i mot pris.

Tur-orienteringen nærmer seg sin femtiende årgang og leder Martin ble takket for sin innsats som leder av den store Lill-o-dilt-komitéen.

Joar Oldernes fikk heder som vinner av Andy Cap 2017

• Re-assess cardiovascular status viagra pills options must be performed to demonstrate durability and.

. Joar vant spurten foran Jens og fikk dermed tittelen klubbens beste løper og æren av å arrangere neste års Andy Cap.

Netta Bar-Nathan ble tildelt VIP-pokalen, Veteranklubbens InnsatsPokal. Pokalen kan kun vinnes en gang og gis til den i klubben som har gjort den beste sportslige prestasjonen i løpet av året. Netta fikk VIP-pokalen for sin syvende plass på Hovedløpet sprint og sin andreplass i Trimtexcupen sammenlagt
.

Etter dette ble det gjort stas på stafettlagene som har gjort det bra i år. Damelaget fikk heder for sin klubbrekord på Jukola med 14. plass. Og både herrene og damene fikk heder for sine plasseringer på Tiomila. Sjette og 11. plass, begge nye klubbrekorder
. De nye plakatene blir hengt opp på Lillostua snart.

Til slutt ble det delt ut litt individuell heder
. Gaute fikk en avskjedsgave fra klubben, et bilde med hans største prestasjoner i Lillomarka. Gaute har vært avgjørende for suksessen Lillomarka har sett de siste 10 årene. Nå har han flyttet til Fredrikstad og dermed også byttet klubb
.

Andrine ble tatt opp på scenen og hedret for sin VM debut som endte med en fantastisk niende plass på langdistansen.

Til slutt ble Sportsjefens pris delt ut. Sportsjefens pris går til et individ eller en gruppe i klubben som har tatt initiativ og utviklet klubben i en positiv retning. I år ble prisen delt ut til “Yummy Mummies” Tiomila lag. Merete, Vibeke, Line, Åse, Lene, Sissel og Elin var med på laget og startet opp “Yummy Mummies”. At flere av dem debuterer i orienteringssporten i en alder av nærmere 50, og begir seg i kast med en av sportens største utfordringer inspirerer og motiverer oss andre til å ta nye utfordringer. Fint å ha slike rollemodeller blant oss 🙂

Etter prisutdelingen fikk Nicholas ordet for å snakke om Lillomarkas adleskalender og dele ut Oskarsson-statuetten. Prisen gikk til Vidar for sin fantastiske karriere som eliteutøver og sin utrettelige innsats for Lillomarka OL. Han ble også hedret av herrenes førstelag, hvor han fikk en plakat med veivalg, etappetider og signaturer fra alle løperne på førstelaget på årets Tiomila.

Kvelden ble avsluttet med quiz fra våre britiske og østerrikske medlemmer – før det var tid for dansing.

Celebration & Preparation Camp har vart halve uka og startet allerede på onsdag med natt-o løp i Frognerparken. Torsdag var det en nattøkt i Lillomarka på kvelden, mens det fredag var en VM 2019-forberedende trening på Smerta kartet i Ski. Kvelden ble avrundet med 3000 meter test på Bislett og indisk middag ved foten av St.Hanshaugen. Alle de utenlandske løperne var invitert for å feire årets prestasjoner og trene mot neste års Tiomila og VM 2019 som skal gå i Østfold.

Lørdagen var det en stor gjeng som reiste ned til Moss for å løpe enda en VM-økt, og rett før O-susen dro de mest hardbarka ut på natt-o-trening fra Romsås kirke som oppladning til kveldens festligheter.

Det skal også nevnes at en stor gjeng møtte på langtur kl 10 dagen etter O-susen.

Takk alle sammen for en hyggelig O-sus og en flott treningssamling til tross for litt snø og kuldegrader. En spesiell takk til arrangementskomiteen for en meget flott tilrettelagt O-sus.

Under er den del bilder tatt av Dorthe fra treningen i Moss lørdag formiddag.