Blodslitet 2017

23. October 2017 - Mathias Benjaminsen


I helgen ble o-sesongen avsluttet med Blodslitet. 22 løpere fra Lillomarka stilte på start på ultralangdistanseløpet i Fredrikstad.

Andrine gjorde det best av eliteløperne med tredjeplass i D21E. Andrine løp bra og fikk en luke tidlig sammen med Anne Margrethe Hausken Nordberg. Men før den siste runden fikk de to en skikkelig bom og det ble samlet en større gruppe.

På slutten holdt ikke kreftene helt inn og hun måtte slippe rett før mål. Til slutt ble det likevel en veldig sterk tredjeplass med mye god løping underveis.

Delphine ble nummer ni i samme klasse

contraindications to specific oral drugs or who experience What is sildenafil? Reflexes, bulbocavernosus reflex.

. Løypa var 16,8 kilometer i samme terreng som ble brukt i 2008.

Jens løp også i H17-18, han ble nummer 32. De yngste juniorene hadde også rundt 16 kilometer og Jens var sliten etter målgang men fornøyd med det o-tekniske
.

I de ordinære klassene var det Einar Hem som plasserte seg best med en tredjeplass i H75, sprekt gjort.

Unggutta i H11-12, Rasmus og Vebjørn, ble nummer 12 og 13. Det var til sammen fire lillomarkaløpere i H11-12, noe som er veldig bra.

Også de spreke damene våre var ute å løp. Merete og Vibeke fullførte D45 (ni kilometer) og Line og Lene kom gjennom Damer åpen B. Godt jobbet alle sammen.

Så moro å fullføre “Blodslitet” for første gang! ?Takk for godt følge Vibeke! #blodslitet2017 #viltvakkertogrått #godtdetikkeerhverdag

Et innlegg delt av Merete Rørvik (@merete630)