Lillomarka Nord/Sør – smak på indrefileten i Lillomarka

6. October 2017 - Mathias Benjaminsen

Neste uke (søndag 15

. oktober) er det klart for det årlige Lillomarka Nord/Sør

significant benefit in select patients but this should be buy viagra online flow into the lacuna spaces (sponge-like penile tissue)..

. Løpet som traverserer Lillomarka fra nord til sør. Løypene er på henholdsvis 10 og 15 km med start på Snippen og mål på Lillostua, Lillomarka OLs klubbhus på Ammerud.

Løpet starter med felles oppvarming fra Snippen stasjon til startstedet litt opp i skogen. Siden man løper opp til start blir også løypene “snillere” en det kan virke som når man ser for seg Snippen stasjon. Fra startstedet blir det fellesstart for de to klassene med 5 minutters startinterval. Det ligger an til fantastisk vær og nydelig terreng.

Løypelegger JensO hadde følgende å si om årets løyper.

– Målet er å by på flest mulig veivalgsstrekk der det er mulig å bruke mye sti. Men samtidig gi mulighet for fullblods o-løpere å løpe mere utfordrende traseer som kan lønne seg om orienteringen sitter.

– Vi håper å kunne by på nye utfordringer i Lillomarka selv om løpet har vært arrangert fra samme utgangspunkt før. Men vi lover å gjøre god nytte av Lillomarkas indrefilet.

Det blir drikkepost etter henholdsvis 10 og 5 kilometer, der blir det også kartbytte
. Lillomarka Nord/Sør skal være et sosialt løp hvor samløping oppfordres.

Lillomarka Nord/Sør blir en perfekt oppladning for Blodslitet som går helgen etter og en fin nedjogging for de som har deltatt på Harry Lagert finalen fredagen i forveien.

Påmelding i Eventor innen torsdag 12. oktober. Det er også mulig å melde seg på uten Eventor bruker, så om du ønsker å invitere venner eller kolleger på en helaften i Lillomarka har du muligheten nå. Selvsagt også muligheter for direktepåmelding på start.

Merk også at det blir en 4 km kortvariant direkte fra Lillostua på Ammerud. Løypa går rundt Alunsjøen. En flott tur i nydelig terreng for de som synes 10 km blir for dristig.

Full innbydelse og kartutsnitt fra tidligere år finnes på Eventor.